LabDays Aarhus 2019

Mettler-Toledo seminarer om Lean Lab

Mettler-Toledo seminarer samtidig med LabDays Copenhagen

Den vellykkede implementering af Lean Manufacturing på flere områder har inspireret mange virksomheder til at vedtage denne model også i laboratorier. Laboratorier har forskellige udfordringer i forhold til produktionsmiljøer; Mens de fleste kerneprincipper for traditionel lean stadig finder anvendelse, er der mange unikke punkter, der skal vedtages i laboratorier. Vi mener, at der er mange potentielle fordele for Lean Lab-strategien, og nogle af disse er, at det fører til øget produktivitet, reducerede ledetider og omkostninger, men giver også en større forståelse af laboratoriekapacitet og ressourcebehov

Fra vores synspunkt er Lean Lab primært en intern organisatorisk opgave for procesoptimering.
Målet er at bidrage til at forbedre en virksomheds økonomiske effektivitet. De operationelle ændringer, der fører til et Lean Lab (som kan indledes i små trin, modul-mod-modul, til enhver tid) er som følger: Den standardiserede drift af flere enheder, optimerede arbejdspladser og arbejdsgange.
Nogle af disse trin og andre gode tips i Leab Lab konceptet vil blive diskuteret under Mettler Toledos seminarer, som alle besøgende er velkomne til under LabDays i København den 12.-13. september.
Andre emner, der diskuteres, som GWP (Good Weighing Practice) og pipettering. Se de følgende oplysninger for hvilke datoer og tider.

Du kan lytte til vores seminarer under dit besøg på LabDays Copenhagen:

Onsdag d. 12 sep.

11.00 – 11.25   Lean Lab, Hanne Knudsen

13.30 – 13.55   Good Weighing Practice, Jacob Madsen

Torsdag d. 13. sep

11.00 – 11.25  Lean Lab, Hanne Knudsen

13.00 – 13.25  Good Weighing Practice, Jacob Madsen

Velkommen til at besøge vores messe stand for at møde vores gode sælgere i laboratorieområdet!

Læs mere om LabDays Copenhagen på www.labdays.dk