Drifton

Mød Drifton på LabDays i Aarhus

Kom og besøg Driftons stand på LabDays messen i Aarhus fra den 11. til 12. september

Vi glæder os til at præsentere en masse af vores produktnyheder inden for laboratorieudstyr og pumper.

Fx præsenterer vi disse spændende nyheder:

Elektronisk multikanalpipette
Accumax Elektronisk multikanalpipette med 8 eller 12 kanaler

Den elektroniske pipettes unikke ergonomiske design giver mulighed for timers kontinuerlig pipettering uden smerter. Den intuitive og brugervenlige grænseflade leveres med talrige praktiske funktioner, f.eks. som at gemme og huske 3 ofte anvendte tilstande, 3-punkts automatisk kalibrering og intelligent dvaletilstand, der gør dit arbejde virkeligt nemt.

Accumax SMART Pipetter, Variabel Volumen
Accumax SMART Pipetter

Accumax SMART-pipetten er fuldt autoklaverbar. Mikropipetten har en let vægt og en ergonomisk udformning, der giver en problemfri og smertefri pipettering, samtidig med at der opretholdes uovertruffen nøjagtighed og præcision. Pipetten er belagt med termoplastisk elastomer for at forhindre varmeoverførsel til interne dele under pipetteringen.

LabN6 Flow rate slangepumpe
LabN6 Flow rate slangepumpe

LabN6 pumpen er en meget støjsvag økonomisk slangepumpe med ABS-plastkabinet og drejekontakt. Pumpen er særligt velegnet til universitets- og forskningslaboratorier, hvor der er behov for en simpel timet doseringsfunktion.

ISPLa01 sprøjtepumpe
ISPLab01 sprøjtepumpe med touch screen

ISPLab-produktprogrammet består af en serie sprøjtepumper med 1 til 12 kanaler/sprøjter med infusions- og tilbagetrækningsfunktion. Pumperne er velegnede til overførsel med høj præcision ved mikroflowhastigheder, men er ikke til medicinsk brug. Sprøjtepumperne har et kabinet i rustfrit stål og en farve-LCD-skærm (touch screen), der er let at betjene. Du kan fastgøre forskellige typer og størrelser af sprøjter til pumpen.

Vi glæder os til at se dig!