75 udstillere klar til LabDays Aarhus

Og de glæder sig allerede

 

Henrik Fjeldgaard, Direktør & Owner, Frisenette ApS
“Vi leverer filtre, filtreringsudstyr samt glas- og plastforbrugsmaterialer til laboratoriebrug – og begår os specielt inden for følgende industrier: Farmaceutiske og kemiske industri, levnedsmiddelindustrien, hospitalsvæsenet og ikke mindst på miljø-, life science og forskningslaboratorier. Vi er igen med på LabDays messen i Aarhus, og vi glæder os til at byde gæsterne velkommen på vores stand nr. 83, som ligger i hjørnet modsat indgangen, som sidst i 2017”.

 

Sven Josefsson, Sales Manager Nordic, Phenomenex ApS
“Vi har fast været udstiller på LabDays messerne, og det har vi været rigtig godt tilfredse med, så vi er naturligvis også at finde i Aarhus til september. Vi planlægger at lave et seminar parallelt med messen, sammen med vores partner fra Sciex, så vi har en ekstra grund til at glæde os til september. Phenomenex er eksperter indenfor overfladekemi, polymer- og silica partikelteknologi, proceskemi og udstyr, kolonne hardware og nye pakningsmetoder og er i dag repræsenteret i mere end 26 lande”.

 

Pia Laursen, CEO, Mikrolab Aarhus A/S
“Som det fremgår af vores navn er vi hjemmehørende i Aarhus, og derfor har vi fast deltaget på LabDays messen i Aarhus Congress Center. Vi er en familiedrevet virksomhed, der i mere end 50 år har leveret laboratorieudstyr og forbrugsvarer til kunder i hele landet. Vi udvider løbende vores produktudvalg, og glæder os til at præsentere de nye tiltag for vore kunder. Udover de mange produkter fra vore leverandører, producerer vi også automatiseringsudstyr, som er tilpasset vore kunders behov, med fokus på ergonomi og optimering. Vi ser frem til at mødes med de besøgende på LabDays messen og høre hvordan vi kan hjælpe dem i deres daglige arbejde i laboratoriet”.

 

Se hvem udstillerne er her

 

 

For mere information kontakt venligst:
Jesper Åndahljesper.andahl@gmail.com
Bo Rasmussenbo@nordiclabfairs.dk

Events conducted by J.B. Exhibitions: