Arrrr… Er din virksomhed gået hen og blevet fuld af pirater?

Øjenbruser

Med en øjenbruser undgår du et kæmpe forbrug af klapper for øjnene

 

Det lyder måske som om, vi laver sjov i gaden og er pumpet op på vittigheder om pirater, meeeeen når dine medarbejdere bliver ramt af øjenskader på stribe, går luften ud af ballonen – og i sidste ende går det ud over din virksomhed.

 

Bevares, det kan måske gå hen og blive tragikomisk, hvis alle dine medarbejdere bliver flydende i pirat-isk og går med en klap for det ene øje. Men bare vent til de begynder at medbringe rommen på arbejdet. Så kan det ende med, at du går planken ud.

Øjenbruser

 

Skaf en øjenbruser eller du får en kølhaling

Din landkrabbe, du skal have en øjenbruser, ellers får du en kølhaling! Spøg til side, øjenskader på arbejdspladsen er ligesom andre skader en slem ting. Sidder du eller dine medarbejdere med farligt værktøj, farlige maskiner eller ætsende kemikalier i hverdagen, er I alle sammen i risikozonen for at få øjenskader.

Derfor står vi hos DENIOS også klar med ikke kun en øjenbruser eller en øjenskyller. Nej, vi har faktisk et helt udvalg af øjenbrusere og øjenskyllere.

 

Øjenbruser med EN 15154

Arrrr… Den garvede søulk ved helt sikkert, hvad det vil sige, at vores øjenbrusere har normen EN 15154, men hvad med dig, din landkrabbe? Har du styr på det? Det betyder ganske kort, at vores øjenbrusere opfylder de gældende bestemmelser, som kræves i henhold til den europæisk norm. Splitte mine bramsejl, vores øjenbrusere har så faktisk nogle toppen af poppen europæiske standarder, der er udarbejdet af CEN.

Øjenbruser

Øjenbrusere og øjenskyllere af højeste kvalitet

Vores øjenbrusere og øjenskyllere er der måske ikke så meget piratgøgl over, men du går vel ikke ned på kvaliteten, når det handler om dine medarbejdere?
Hvis du går ned på standarden og kvaliteten, ender du bare med, at de begår mytteri i bedste piratånd. Så køb en (eller flere) øjenbruser(e) fra DENIOS – eller tag dig i agt for kanonkuglerne.

 

Øjenbruser

Skal skipperen bruge flere informationer?

Er du stadig mere fan af klap for øjnene, kan det være fordi, du mangler lidt flere informationer om vores øjenbrusere. Så ohøj skipper! Du skal ikke snydes, spark støvlerne af og læn dig tilbage i kahytten.

Vores øjenskyllere og øjenbrusere skal bruges til omgående skylning i tilfælde af æstninger af øjnene. Dette er selvfølgelig for at undgå varige mén og potentielle skader – som for eksempel vil kræve en piratklap.

Hos DENIOS har vi øjenskyl, ansigtsbrusere og øjenbrusere til montering på væg, bord og gulv, og vores øjenbrusere fås både med og uden opsamlingskar.

 

Har du ikke købt en øjenbruser endnu?

Arrrr… Din uduelige landkrabbe. Få lettet skroget og sæt dig ved den magiske kasse, som fremtiden kalder en computer. Så kan du selv kigge på udvalget af øjenbrusere og øjenskyllere i vores webshop. Tror du mere på sådan en der telefon. Så er du også velkommen til at ringe til os. P.S. Vi taler også flydende dansk.