Berner Claire- Verdens sikreste LAF kabinet

Holm & Halby forhandler intet mindre end verdens sikreste LAF kabinet; nemlig Berner Claire pro – kabinettet er tilmed også det flotteste da kabinettet har vundet en Reddot Design Award.

128 sensorer holder øje med dig – og dine kolleger
Bevægelse omkring et kabinet kan kompromittere sikkerheden i kabinettet – derfor har Berner udviklet et overvågningssystem, der holder øje med og reagerer på bevægelse i omgivelserne – på den måde bevare man sikkerheden for alle i laboratoriet.

Et sikkert kabinet er i alles interesse
Årsagen til at man bruger LAF kabinetter er, at man enten kan miste uerstattelige prøver eller værre endnu, man kan sætte laborantens og de der arbejder i omgivelserne, helbred på spil. Derfor ofres der mange penge på at forbedre sikkerheden i laboratoriet bl.a. ved at lad arbejdet foregå i LAF kabinetter.

Bevis på sikkerheden
Personsikkerheden er i orden hvis kabinettet har en certificering – den skrappeste standard et kabinet kan certificeres efter hedder DIN 12980 2017-05 – Den certificering har Berner Claire pro naturligvis.

Tydelige alarmer
Du er aldrig i tvivl om kabinettet er sikkert at arbejde i – kabinettet er udstyret med tydelige visuelle alarmer, der viser om kabinettet er klar til brug.

316L stål i hele arbejdsrummet
Kabinettet har rustfristål i hele arbejdsrummet, hvilket også gør den velegnet til arbejdet i den farmaceutiske industri.

Den daglige komfort
Også den daglige komfort er vigtig, da det skal være rart at arbejde i LAF kabinettet. God komfort får man ved at benytte et godkendt hæve/sænke stativ – ved at have et smalt trug, der sammen med skrå frontrude giver mulighed for korrekt siddestilling – og lavt lydniveau (mindre end 46 dB(A) – vel at mærke uden at gå på kompromis med sikkerheden)– så bliver arbejdsdagen langt mere behagelig – og sikker.

Vil du vide mere om Berner Claire, er du velkommen til at kontakte vores produktspecialister Søren Thuesen og Hanne Søhus, eller du kan læs mere på vores hjemmeside.