Brandsikre skabe til farlige medier.

Brandskabe fra DENIOS til antændelige væsker er toppen af de forskellige skabsvarianter med hensyn til sikkerhed, kvalitet og brandmodstand. For eksempel er farligt-gods-skabet G-1201 fra DENIOS, “klassikeren” blandt farligt-gods-skabene med fløjdøre. Skabet har ydermålene 1200 x 600 x 1970 mm (B x D x H) og har alt det vigtige udstyr til et moderne EI90 skab, som standart.

Under trange pladsforhold i gangarealer af produktionsanlæg, værksteder eller laboratorier udgør et farligt-gods-skab med åbne fløjdøre en yderligere forhindring. Hvis dette er tilfældet fås EI90 farligt-gods-skab med foldedøre og øger her bevægelsesfriheden ved hjælp af dets reducerede dørdybde og nedsætter pladsbehovet betydeligt.

Kemikalieskabe
Et kemikalieskab er en variant af et farligt-gods skab. Til vandforurenende, sundhedsfarlige eller giftige medier har DENIOS et stort sortiment af sikkerhedsskabe med stabil stålkonstruktion eller af rustfrit stål / inox til områder med fare for korrosion. Fleksible udstyrsmuligheder sørger for optimal pladsudnyttelse. Udtrækshylder muliggør en komfortabel og sikker betjening; kunststof-opsamlingskar sørger for optagelse af dryptab og lækager.

DENIOS har det rigtige sikkerhedsskab til ethvert formål. Til trange pladsforhold er pladsbesparende skyde- eller foldedøre velegnede.
For et godt og hurtigt overblik over skabets indhold, er udtræksskuffer det rigtige valg. Individuelle farver og døre med glasindsats hjælper med at finde den rigtige kemikalie. Udsugningssystemer, som også fås med filterteknik, sikrer at der ikke danner sig farlige koncentrationer i sikkerhedsskabet.

 

One-Touch
Mere komfort, men også mere sikkerhed ved lagring af farlige medier med automatisk dør. Ved skabene af denne type åbnes begge døre med ét håndtag uden særlig kraftindsats og fastgøres vha. dørholderen. Efter 60 sekunder er der en akustisk advarsel, hvorefter dørene lukker automatisk. Lukningen kan afbrydes når som helst blot ved at fastgøre dørene med dørholderen.

 

Med 30 års erfaring i branchen er DENIOS Danmark den ubestridte markedsførende virksomhed inden for opbevaring og håndtering af farlige medier, miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed.
Uanset hvad dine krav er, er DENIOS i stand til at levere og producere standardløsninger, som kan tilpasses dine specifikationer, eller udarbejde skræddersyede løsninger til dine specifikke krav under overholdelse af danske regler.
Ønsker du mere information om virksomheden, eller har du brug for professionel vejledning, så står DENIOS gerne til din rådighed.
Ring på 76 24 40 80 eller gå ind på http://www.denios.dk