Busch Vacuum Solutions nominated til Rudolf Diesel prisen

Hvert år, hylder Europas ældste innovationspris iværksættere og virksomheder, der har demonstreret både deres opfindsomhed og deres evne til succesfuldt at implementere ideer på en iværksætter måde.

Rudolf Diesel prisen er blevet tildelt hvert år siden 1953, den udspringer af den innovative og opfindsomme livstidspræstation fra ingeniøren Rudolf Diesel.
I år blev Busch Vacuum Solutions nomineret i kategorien “Mest succesrige innovationspræstation”. Fra den spæde start har Dr.-Ing. Karl Busch sammen med sin kone Ayhan formet et globalt firma indenfor vakuumpumper, blæsere og kompressorer. I dag bruges Buschs’ produkter overalt i indenfor fødevare-, kemikalie-, medicinsk- og halvlederindustrien, etc.

Med HUCKEPACK, udviklede Dr.-Ing. Karl Busch den første oliesmurte lamelvakuumpumpe specielt designet til pakning af fødevarer. En milepæl i vakuumhistorien.
Kompakt, robust og ekstra funktionaliteter der er ideelle til markedet og samtidig designet til masseproduktion med få komponenter, gjorde pumpen bedre end konkurrerende produkter i mange applikationer.
Holdbarheden af fødevareprodukter blev øget betydeligt ved denne opfindelse. På verdensplan er produkterne designet af Dr.-Ing. Karl Busch blevet kopieret af konkurrenter, hvilket cementere kvaliteten af hans opfindelser.

Rudolf Diesel prisen ærer personligheder og virksomheder, der har ydet et væsentligt bidrag til at forbedre livskvaliteten, velstanden og bevare innovationskulturen i Tyskland.
Sådanne succeser har en signalværdi for hele samfundet.
Tildelingen af Rudolf Diesel prisen skal bringe offentlighedens opmærksomhed på disse succeser og samtidig motivere unge til innovation, iværksætteri og entreprenørskab.

Vil du høre mere om Busch og vakuum innovation
kan du skrive dig op til Buschs nyhedsbrev 
eller følge dem på LinkedIn for yderligere nyheder.