Busch Vacuum Solutions USA opkøber VESCO-McLaughlin, Inc.

Virginia Beach, VA: Busch Vacuum Solutions U.S. har annonceret overtagelsen af VESCO-McLaughlin, Inc. (VESCO) i East Windsor, CT, en ledende industriservicevirksomhed med speciale i varmebehandling og metallurgiindustri.

“Med denne overtagelse glæder vi os til at kunne tilbyde vores kunder et endnu bredere udvalg af vakuumserviceydelser inden for varmebehandlings- og metallurgiindustrien,” siger Turgay Ozan, President for Busch LLC. “Vi har forpligtet os til at give vores kunder de bedst mulige produkter og serviceydelser, og dette skridt giver os mulighed for at gøre netop det.”

VESCO var tidligere en del af McLaughlin Furnace Group (MFG), en førende virksomhed på det amerikanske marked inden for tekniske vakuumløsninger til anvendelser inden for varmebehandling og overfladebehandling. MFG’s største kunder opererer inden for luftfart og forsvar, automobilindustrien, energi- og miljøindustrien, metal- og produktionsindustrien samt produktionsindustrien for halvledere.

Med tilføjelsen af VESCO udvider Busch Vacuum Solutions sin forretning ved at føje komplementær service til sit allerede brede udbud af verdensomspændende service på stedet, eftersyn, reparation og installation.

I et strategisk tiltag vil VESCO blive rebrandet og vil udvide sine nuværende forretningsaktiviteter under varemærket VESCO – et selskab i Busch-koncernen, samtidig med at der fortsættes uafbrudt service for eksisterende kunder ved at opretholde forholdet til eksisterende leverandører og overføre eksisterende VESCO-medarbejdere til Busch Vacuum Solutions.

Vil du læse flere spændende nyheder, interessante cases og udvide din horisont inden for vakuum, kan du skrive dig op til Buschs nyhedsbrev eller følge dem på LinkedIn.