Derfor betaler det sig, at din dosering er præcis

FALCON findoseringskande

Hvordan lyder det med en minimal risiko for lækager, en øget sikkerhed og flere penge mellem hænderne?

Findoseringskanden fra DENIOS til aggressive og brændbare væsker ligger ikke kun godt i hånden. Det ergonomiske håndtag og findoseringshanen gør kanden legende let at håndtere og at dosere væsker fra med højeste præcision. Men hvad har du at vinde ved at opnå en nøjagtig dosering?

 

Ryd farerne af vejen med de rette funktioner

Når du doserer dine væsker præcist, bruger du kun den nødvendige mængde af den farlige væske – og det reducerer risikoen for både dine medarbejdere og miljøet. Det sikrer den findoserende hane, men det er ikke den eneste måde, kanden øger din sikkerhed på. For findoseringskanden er udstyret med ventilering og har en integreret flammespærre, som beskytter mod udbryd af flammer.

 

Få risikoen for lækager ned på et minimum

Den nøjagtige dosering sparer dig ikke kun for et overforbrug af dine farlige væsker. Den sikrer også, at al væsken lander i den rette beholder, når du hælder, så du undgår dyre og farlige lækager. Faktisk kan du sågar nå svært tilgængelige steder med hanen på findoseringskanden, eller du kan fylde i beholder med små åbninger. Nemt og sikkert.

 

Få flere penge mellem hænderne

Fylder du for meget eller for lidt væske i, kan det få konsekvenser for dit produkts kvalitet. Og det koster penge at erstatte. I stedet kan du konsekvent sikre en høj kvalitet med en nøjagtig dosering og undgå spild af dyre væsker – og det kan ses på bundlinjen.

 

Find findoseringskanden til dine behov

Uanset hvilken størrelse eller materiale, der passer til dine væsker, så finder du med stor sandsynlighed et match i vores sortiment. Dyk ned i alle muligheden i vores webshop.

Findoseringskander