Derfor skal du vælge et opsamlingskar af polyethylen (PE)

Opsamlingskar af plast

Når du opbevarer aggressive væsker

Når du har aggressive og vandforurenende væsker som syrer og baser på lager, har du brug for et opsamlingskar af plast under dine væsker til at gribe spild og lækager. Men plast kommer i et hav af former og farver – så hvorfor skal du gå efter et i polyethylen (PE)?

 

Hvorfor skal du gå efter et opsamlingskar af PE?

Svaret ligger i fremstillingen. For polyethylen bliver fremstillet som et biprodukt fra olieforarbejdning. Og selvom oliefremstilling måske ikke lige rimer på miljøvenlig i de flestes ører, så har PE store miljøfordele i forhold til andre former for plast.

For under fremstillingen bliver der hverken frigjort forurenende stoffer, skadelige dampe eller spildevand. Og så er det fri for miljøskadelige og sundhedsskadelige tilsætningsstoffer som fx blødgøringsmidler. Så med et opsamlingskar i PE i produktionen har du valgt en grundvandsneutral løsning.

 

Skal dit næste opsamlingskar være af PE?

Så finder du Europas største sortiment af opsamlingskar hos DENIOS. Med andre ord: Om du skal bruge et opsamlingskar til tromler, IBC palletanke eller dunke, så finder du dem hos os. Vi producerer dem i egen produktion, men tester dem ved et uafhængigt testinstitut, så du får en kvalitet, der yder den rette beskyttelse for dine medarbejdere, virksomhed og miljøet.

Se vores udvalg af opsamlingskar af PE.