Dét er værre end at slå lilletåen ind i bordbenet

Sikkerhedsgelænder

Jep, det gør naller. Men ét sammenstød er værre.

Du kender nok overraskelsen over, hvor ondt det kan gøre at banke lilletåen ind i bordbenet, når din tå er så lille. Men så forestil dig et større sammenstød: mødet mellem din gaffeltruck og en maskine – eller en person. For det kan være svært at holde overblikket over de interne veje fra truckens synsvinkler, hvis vejene ikke er tydeligt markerede. Men det kan du hurtigt skelne mellem med sikkerhedsgelændere.

 

Af vejen! Men hvor er den?

Hvor går de interne veje egentlig? Før du har stillet dig selv spørgsmålet, kan en medarbejder med den samme undren have rendt ud foran. Men det undgår du med sikkerhedsgelændere. For med dem kan du afgrænse trafikveje, så dine medarbejdere nemmere kan skelne mellem gå- og kørselszoner eller beskytte anlæg mod kollision. Men hvordan sikrer du den højeste sikkerhed i din virksomhed?

 

Sikkerhedsgelændere, der sidder som hånd i handske i din virksomhed

Med vores sikkerhedsgelændere kan du både udvide og forkorte afgrænsningen, så den passer lige til dine virksomhedsområder. Sammensæt stolper og gelændere eller brug enkeltstående bøjler til at opnå den optimale sikkerhed. Du finder dem både i plast og rustfrit stål alt efter, om du skal bruge dem ude eller inde.

 

Vil du have rådgivning til at sammensætte den rette beskyttelse?

Så sidder vores eksperter klar til at rådgive dig om alt fra materiale til monteringsmuligheder. Du kan fange dem på 76 24 40 80 eller info@denios.dk.

Sikkerhedsgelænder