Drømmer du om saunatemperaturer eller at sejre i Tetris?

Varmekamre fra DENIOS

Nu kan dine drømme og ønsker gå i opfyldelse med skræddersyet lagrings- og procesteknologi

Julen er kun en måned væk, men glem alt om droner, drager og drømmerejser. Nu kan du få opfyldt dine ønsker til din lagrings- og procesteknologi. Drømmer du om hede temperaturer i din termoteknik eller at vinde i Tetris og få plads til store mængder farlige medier iht. lovgivingen? Vores specialister sidder klar til at skræddersy en engineeringløsning, der siger tjek-tjeek i alle dine kasser.

 

Hvad kan sådan en engineeringløsning?

Standardprodukter kan klare de fleste krav og behov, men hvad de som de ikke kan opfylde? De behøver ikke at blive på din ønskeliste, for her kommer vores lampeånder i engineeringafdelingen dig til undsætning. Med mere end 30 år på bagen er vi klar til at strikke en individuel løsning sammen ud fra dine specifikke behov. Og så triller vi med dig hele vejen fra rådgivning til produktion og vedligeholdelse.

 

Hvilken lagrings- og procesteknologi kan du få skræddersyet?

Er drømmen at få udstyret til en diplomværdig rengøring af dine smådele? Eller har du noget jetjagerdyrt teknikudstyr, som du gerne vil passe ekstra godt på? Uanset hvad får vi det til at ske inden for vores kerneområder: lagertekniktermoteknikluftteknikteknik- / sikkerhedsrum og industriel rengøring af smådele.

 

UdsugningVil du gerne inspireres til smartere løsninger?

Hvis der er flere ledige pladser på din ønskeseddel, så kan du finde inspiration blandt vores kundefortællinger. Flere tusinde projekter har fræset over mållinjen gennem de sidste 30 år – skal dit være det næste?

 

Vil du have dine behov opfyldt?

Eller vil du høre mere om, hvilke løsninger der vil kunne sætte flueben ud foran dine behov? Jamen så fang os på 76 24 40 80 eller info@denios.dk.