Drønlækre kemikalieskabe til din virksomhed

kemiskab

Opbevar dine farlige medier og aggressive væsker sikkert

 

Bader du i beholdere, flasker og glas fyldt med farlige medier og aggressive væsker i bedste pengebadende Joachim Von And-stil? Så gør da noget ved det med et kemikalieskab fra DENIOS.

 

KemiskabOkay, du bader måske ikke ligefrem i farlige medier og aggressive væsker, men hvis du og din virksomhed er fyldt op til begge ører med lige netop olier, lak, benzin, diesel, maling, syrer og baser, så har du brug for et kemikalieskab til sikker opbevaring. Det kan vi hos DENIOS hjælpe dig med, er det ikke bare bred ymer?

 

 

DENIOS’ kemikalieskabe er knæhøj karse

Pyha, tænker du måske. De kemiskabe er lige til den gode ende, når det kommer til prisen. Måske overvejer du endda helt at lade være med at investere i et kemikalieskab og bare have dine farlige medier til at flagre fra øverste lagerhylde? Så kan du ligeså godt blive medlem af Andebys egen ”Bjørne-banden”. Vi må desværre briste boblen og fortælle dig, at det ikke er lovligt – eller sikkert.

Så gør dig, din virksomhed, dine medarbejdere OG miljøet den tjeneste at tage spenderbukserne på og investere i et kemikalieskab fra DENIOS.

Lille kemikalieskab

Med på moden med DENIOS

Vores kemiskabe er kodyle, når det kommer til opbevaring af flere beholdere. Helt lavpraktisk kan du få et kemiskab med eksempelvis udtrækshylder, spildbakker og fløjdøre. Faktisk, så kan du få lige det kemikalieskab, som du har brug for. Vi skræddersyr gerne dit helt eget skab, som matcher dine behov 100% for opbevaring af farlige medier og aggressive væsker.

KemikalieskabDet er ’in’ at passe på miljøet, og hos DENIOS er vi selv med på moden. Vi mener, at miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed er værd at betale for.

 

Ta’ et smut forbi vores hjemmeside og tjek vores udvalg af forskellige typer kemikalieskabe ud. Ellers sidder vi også klar ved telefonen for at kunne skræddersy den perfekte løsning til dig.