Fiks risikoen for sammenstød… med tape

Skridsikker tape

Måske tape faktisk kan fikse alt?

Er du overbevist om, at gaffatape er løsningen på alt? Så er du ikke helt forkert på den. Men mens gaffatapen med kan lappe din kofanger på igen, er der en anden tape, som kan sørge for, at den slet ikke falder af i første omgang. 

 

Hvad er det for en tape?

Hvis din virksomhed har Jytte til at trille rundt i en gaffeltruck i samme område, som Jens trasker rundt, så er der risiko for grumme sammenstød. Men det kan du fikse med gulvmarkeringstape. For ved at kridte dit gulv op med tape kan du inddele din virksomhed i gå- og køreområder. Men gulvmarkeringstapen egner sig bedst til kortvarigt brug, da den er lige til at fjerne uden rester på gulvet. Men skal dine markeringer være mere permanente?

 

Når du skal inddele din virksomhed i længere perioder…

Så er det den skridsikre tape, du skal kridte banen op med. For du kan moonwalke over den en million gange, før den begynder at give efter. Og så er den UV-stabil og skridsikker, så du har den stadig liggende efter en omgang vind, vand og varmebølge, hvis du bruger den udenfor. Ja, faktisk kan du også bruge den i produktionen og ved maskiner, hvor olie er hverdagskost. Se vores udvalg af skridsikker tape.

Gulvmarkeringstape