En DENSORB caddy fuld af overraskelser

DENSORB caddy special

DENIOS præsenterer ’kinderægget’ til voksne

 

DENSORB caddy er genial at have på arbejdspladsen, fordi du aldrig ved, hvornår uheldet er ude, og har brug for et spild kit til olier, kemikalier eller til universalrengøring. En DENSORB caddy fra DENIOS er et kinderæg til voksne, fordi du ligesom ved et kinderæg også åbner op for lækkerier, når du åbner din caddy.

 

DENSORB caddy er dit samlet spild kit

DENSORB caddy er dit samlet spild kit, så du effektivt kan håndtere lækager og uheld sikkert, korrekt og lynhurtigt. Så kommer der nemlig ikke til at ske større følgeskader på inventar, medarbejdere og miljøet.

 

DENSORB caddy universal

DENSORB caddy universal

Vores DENSORB caddy universal er god at have, når du eller rengøringspersonalet skal rengøre hele bulen – også kaldet din virksomhed, produktionen og/eller værkstedet. Det siger næsten sig selv ud fra navnet, men vores DENSORB caddy universal er en caddy proppet med DENSORB produkter til universel brug.

Udstyret i din kommende caddy universal lyder blandt andet på: beskyttelseshandsker, affaldsposer, slanger til inddæmning af lækager, måtter og puder til opsugning af spildte væsker og granulater. Hvis udstyret nu er helt ud i hampen, kan du også selv udstyre din caddy med valgfrie DENSORB produkter.

 

DENSORB caddy olie

DENSORB caddy olie er genial at have ved hånden, når der opstår lækager med olier og brændstoffer. DENSORB olie optager nemlig oliebaserede og kulbrintebaserede væsker og afviser samtidig vand – Så du kan også nemt anvende DENSORB olie udenfor, selv i regnvejr! Derfor er vores DENSORB olie produkter også velegnet til optagelse af olier eller brændstoffer på vandoverflader.

DENSORB caddy olie

Du kan pimpe din DENSORB caddy olie op med lige de DENSORB produkter, du kan have eller få brug for. Eller du kan købe en af vores allerede fuld udstyret caddier. Her får du blandt andet en bindefleece-rulle, 12 bindefleece-slanger, en sæk granulat og et par beskyttelsesbriller.

DENSORB caddy olie er din caddy til opsugning af motorolie, diesel, fyringsolie, skæreolie, planteolie og oliebaserede opløsningsmidler.

 

DENSORB caddy special

 

DENSORB caddy special

Arbejder du med kemikalier i hverdagen, er det vores DENSORB caddy special, du skal have fingrene i. DENSORB special er kemisk inert og brandgod til at opsuge aggressive kemikalier såsom syrer og baser. Er uheldet ude, og du er i tvivl om, hvilke væsker der skaber lækagen, så er DENSORB special dit første valg.

DENSORB caddy special er dit spild kit til kemikalier, og derfor har vi også fyldt en af vores caddier med seks bindefleece-puder, 2 par beskyttelseshandsker, en sæk granulat og 12 bindefleece-slanger. Har du brug for endnu flere bindefleece-puder eller andre DENSORB produkter? Så sig til. Vi fylder din caddy efter dine behov.