Er der en læge til stede?

Førstehjælpskasse

Bare rolig, du kommer langt med en førstehjælpskasse i virksomheden

 

Hos DENIOS ser vi måske ikke ud som de flotte livreddere fra Baywatch, men som plaster på såret kan du få det næstbedste. Nej, vi mener ikke de kønne læger fra Skadestuen, Sygeplejeskolen eller Greys hvide verden. I stedet mener vi vores førstehjælpskasser med plastre, en øjenskylleflaske og renseservietter.

 

Førstehjælpskasse til når uheldet er ude

Ingen førstehjælpskasse nogen steder i virksomheden? Så er det temmelig surt at stå der midt på arbejdspladsen med en gigantisk flis i fingeren. Faktisk kan vi næsten sige, at du er blevet spiddet i fingeren af denne  enorme splint. Blodet står ud til alle sider, og du tror – i bedste mandeinfluenza-lignende stil, at du er på dødens rand.Førstehjælpskasse

DENIOS har førstehjælpskassen klar

Først og fremmest, slå koldt vand i blodet. Det er bare en flis i fingeren. Bevares, den kan være hammerirriterende at have siddende, men det er ikke noget, som lidt renseservietter og selvfølgelig et plaster ikke kan klare. Heldigvis har vi netop det i vores førstehjælpskasse (også så fint kaldet førstehjælpsstation på vores hjemmeside).

 

Kemikalier i øjnene?

I vores førstehjælpskasse har vi også en øjenskylleflaske, som er beregnet til skylning af øjnene, hvis nu uheldet rammer dine medfødte ”briller”. Hvis det skal være lidt vildere, har vi også et udvalg af øjenbrusere på lager, så kan dine øjne ”gå glad i bad og syng jubiduæh”. Vi kommer ud med en informativ artikel om netop øjenbrusere og øjenskyl i slut november, så ”stay tuned”.

Skal vi skaffe plastre til din virksomhed?

Vi kan skaffe dig metervis af plastre, som er nemme at få fingrene i med en plasterdispenser. Ellers er du også godt dækket ind med vores førstehjælpskasse. Du er velkommen til at smutte forbi vores webshop for at sondre terrænet af plasterdispensere og førstehjælpskasser. Ellers må du selvfølgelig også gerne ringe til os. Vi sidder klar til at hjælpe dig.