Er din affedtning brandfarlig?

bio.x rengøringsvæske

Hvis du bruger det her middel under din affedtning, fyrer du op under brandfaren

Flyver du til daglig rundt i produktionen eller værkstedet, så er rengøring og affedtning af komponenter næppe en ukendt ret på menuen. Men bekæmper du olie og snavs med opløsningsmidler, så er det ikke kun olien, at midlerne er hårde ved. Dampene truer nemlig dit helbred, miljøet og brandsikkerheden. Så hvordan får du bugt med fedtet uden farerne?

 

bio.x rengøringsvæskeByt de hårde dampe ud med et strejf af æble

”Æble?” Tænker du måske. Men det er lige præcis sådan den pH-neutrale bio.x rengøringsvæske dufter. Bytter du dine dunke med opløsningsmidler ud med den, efterlader du kun din virksomhed med en fare for at blive lidt småtræt af frugten. Væsken er nemlig fri for alle VOC’erne (volatile organic compounds), som står for de farefyldte dampe. I stedet er den spækket med mikroorganismer, der nedbryder olien på biologisk vis.

 

Lyder det lige en tand for grønt til at have effekt?

Her har du ikke bare med en flaske grøn vand at gøre. Rengøringsvæsken er nemlig NSF-certificeret, så du kan bruge den i områder med fødevarer. Og så nedbryder den olie og fedtstoffer på både kunststof, galvaniserede overflader og metal. Jep, også dit aluminium og messing.

 

Skal din rengøring være ekstra venlig ved pengepungen (og miljøet)?bio.x rengøringsbord

Så kan du med et bio.x rengøringsbord snitte 50% af energiforbruget, når du kører spareprogrammet. Og så kan du både styre vandet og forbruget med et soft touch styrepanel. Har du en urokkelig vandhane eller en håndvask, der ikke er dyb nok til en ordentlig skyller? Med bio.x bordet får du en bred vask og slange med skrubbepensel, så du nemt kan rengøre dine dele. Vandet bliver opvarmet til lækre 41 grader, så din rengøring sidder lige i vasken.

Har du ingen plads? Intet problem. Du kan også få en vask til at sætte på arbejdsborde.

 

Vil du have hjælp til erstatte dine helbredstruende opløsningsmidler?

Så sidder vores team klar til at finde en løsning til dig, der både er god ved dit helbred og pengepung. Fang dem på 76 24 40 80 eller skriv en mail til info@denios.dk.