Er din jordforbindelse helt skæv?

Aflæsningsrulle - Jordledning

Få styr på dine jordledninger og jordforbindelsessystemer

Vil du gerne undgå eksplosionsfarer fra gnister og statisk elektricitet, skal du anvende jordledninger – og sikke et held. DENIOS har bunkevis af jordledninger og jordforbindelsessystemer, som sikrer en snorlige jordforbindelse.

 

Jordningsmagnet

Hvad er jordforbindelse?

Det kan være, at du kalder det jording eller blot jord, men jordforbindelse betyder, at du forbinder noget elektrisk til jorden. Det kan være, at du eksempelvis har behov for at forbinde din tromle elektrisk til jorden.

Hvis du gerne vil undgå eksplosionsfarer og statisk elektricitet, som er til fare for din virksomhed og medarbejdere, skal du have styr på din jordforbindelse. Med jordforbindelse bliver strømmen afbrudt med det samme, hvis dine medarbejdere får stød og er i kontakt med jorden.

 

Jordledninger og ATEX certificering

Har dine jordledninger en ATEX certificering? I henhold til EN 60079-14 og EN 61241-14 skal alt udstyr og værktøj nemlig have en ATEX certificering, når de bliver anvendt i EX-områder. Jordledninger fra DENIOS fås selvfølgelig med ATEX certificering – ellers gav det heller ikke nogen mening for os at nævne i denne artikel…

Jordledning med 1 jordforbindelsestang og 1 ringkabelsko

Hvilke jordforbindelsessystemer har du brug for?

Det handler om at have udstyret i orden, og jordforbindelsessystemer er ingen undtagelse. Så hvilke jordforbindelsessystemer har du og din virksomhed brug for? Vi har jordledninger, tænger, udledningsruller, kabelruller, klemmer og andet godt til din jordledning. Se hele udvalget lige her i vores webshop.

Mini spiraljordledning

 

Skal du have hjælp til jordforbindelsen?

Har du brug for spiralklemmer? C-klemmer? Ledninger? Eller noget helt fjerde? Ring gerne til os hvis du er i tvivl, for så kan vi rådgive dig, INDEN du køber. Ring til os på 76 24 40 80 eller skriv en mail til info@denios.dk.