Er din virksomhed sikret i indbrudssæsonen?

Nøgleskab

Få et par sprøde tips til at give sikkerheden et nøk

De langfingrede luskebukse ved godt, at dine juleplaner næppe involverer at pudse håndtag i produktionen. Men du behøver ikke sidde klar alligevel i bedste Alene hjemme-stil for at sikre din virksomhed. Her får du nemlig nogle knivskarpe tips til at sætte prikken over i’et på sikkerheden.

 

HængelÃ¥s med kort bøjleFå lås på

Har du været i den lokale byggebiks for at shoppe klassiske hængelåse? Så er den måske barnemad at kappe over for tyven, der ikke går ned på udstyr – eller ham som gør. Derfor kan du finde nogle af solid messing med en kort bøjle i vores sortiment, som gør det svært for dine ubudne gæster at få værktøjet om.

 

Nøglen til sikkerhed… ligger i et nøgleskab

Selvom din kone måske har gjort det dejligt nemt at finde jeres nøgler i virksomheden ved at plante en lyserød keramikstål til formålet, hjælper den gestus også tyvene. Erstat i stedet skåle og knagerækker med aflåselige nøgleskabe. DENIOS nøgleskabe fås både mekaniske og kombinationslåse, så du kan holde tyvens snitter væk fra nøglerne til jeres områder og skabe.

 

Sæt dine medier bag lås og slå (eller måske bare lås)Brandsikkert kemikalieskab

Læste du vores artikel i sidste uge om at undgå, at fruen stikker snuden i dine sager? Så kan de samme tips også bruges til at holde langfingrede gæster væk fra dine medier. Du finder nemlig både aflåselige depoterskabe og containere til dine farlige medier, som både kan holde nysgerrige sjæle ude og sørge for en testsikker opbevaringsløsning.

 

Har du brug for endnu et par sikkerhedstips?

Så har vi ikke låst vores væk. Fang os på 76 24 40 80 og info@denios.dk – så deler vi gerne ud.