Få 4 minutters øjenskylning i én flaske – uanset hvor du er

Øjenskylleflaske

En ulykke kan ske hvor som helst, men med skylleflasker er du altid forberedt.

På byggepladsen, i batterirummet eller på farten. Det er ikke alle steder, hvor du har en nødbruser ved hånden. Så især de steder, hvor du opbevarer dig i kort tid, kan du have brug for en anden redning. Og her ligger øjenskylleflasker godt i handsken og kan hurtigt komme dig til undsætning.

 

Øjenskylleflasker i boksLige ved hånden når nødbruseren er ude af syne

Hvis et fremmedlegeme finder vej ind i dit øje, kan redningen kun gå for langsomt. Så for at undgå varige mén er øjenskylleflasker oplagte. Du kan både have dem stående rundt omkring i virksomheden, eller hænge dem på væggen, så de er lige til at gribe. Vi tilbyder også øjenskylleflasker i en støvtæt beskyttelsesboks, så du kan beskytte flaskerne. Så er spørgsmålet bare, hvor mange du skal bruge.

 

20 minutter er anbefalingen

Og  en flaske med 500 ml giver dig nok til en skylning på ca. 4 minutter. Så sørg altid for at have flere eller større øjenskylleflasker på lager – eller at have en øjenbruser i nærheden, så du kan opnå en tilstrækkelig skylning. I nogle områder såsom laboratorier er installerede øjenbrusere påkrævede, så her vil flaskerne ikke være tilstrækkeligt.

 

Hvilken skyllevæske skal du vælge? Øjenbruser

Lige som der er forskellige farer, er der også forskellige væsker. Her kan du bl.a. vælge en steril natriumchloridopløsning (saltopløsning) til universel brug, såsom kontaminering eller pH-neutral fosfatopløsning til hurtig neutralisering af syrer og alkalier.

Men uanset hvilken øjenskylleflaske du vælger, lever alle vores op til kravene fra den europæiske norm EN 15154-4 (øjenbrusere uden forbindelse til vandforsyning).

 

Har du brug for rådgivning?

Så sidder vores eksperter klar til at vejlede dig på 76 24 40 80 eller info@denios.dk.