Få en sms ved fejl i din opbevaring af farlige stoffer

DENIOS connect

Uanset hvornår fejlen eller udsvinget sker

Hvis du opbevarer farlige stoffer, er der med garanti mange sikkerhedskrav, du skal holde øje med. Er temperaturen i lageret inden for grænserne? Virker ventilationen? Er der opstået en lækage i dit opsamlingskar? Det kunne du snildt bruge timer på at tjekke, men hvad hvis du bare kunne få en sms, hvis der opstod en fejl?

 

Bliv advaret med det samme med DENIOS connect

Med DENIOS connect bliver din miljøcontainer udstyret med netværksforbundne sensorer, som konstant overvåger statussen på dit lager – selv når du sover eller er ude af vagten. Og registrerer de ændringer, så bliver du advaret med det samme. I realtid. Så kan du reagere med det samme og bedst muligt forhindre, at det koster kvaliteten af dine stoffer. Eller sikkerheden i din virksomhed.

 

Hvornår modtager du alarm eller advarsel?

Du kan overvåge helt op til 16 parametre alt efter, hvad der er relevant for dine stoffer og opbevaring – lige fra gaskoncentrationen til ventilationen. Systemet sammenligner de målte værdier med dine målværdier, og er der afvigelser, en lækage eller brand, så modtager du straks en alarm eller advarsel. Helt automatisk.

Du kan se den komplette liste over overvågningsmuligheder under DENIOS connect.

 

Hvordan modtager du beskeden?

Beskeden tikker ind på din telefon, tablet eller stationære telefon via sms og/eller e-mail. Og så kan du konstant tjekke statussen via en app på din digitale enhed.

 

Vil du høre mere om DENIOS connect?

Så kan du læse mere på vores hjemmeside under DENIOS connect eller kontakte os direkte på 76 24 40 80 eller info@denios.dk.