Foodtech 2022 – Ses vi?

Fra 1. til 3. november mødes den skandinaviske fødevareindustri på Foodtech i Herning. Inden for fødevare processer spiller vakuum en vigtig rolle. Om det handler om at forlænge levetiden på fødevare, pakke og flytte dem eller noget helt tredje så er vakuum involveret. Busch Vacuum Solutions ser frem til at fremvise sine nyeste innovative vakuumløsninger på Foodtech.

En bred vifte af processer inden for fødevareindustrien kræver skræddersyet og pålidelig vakuumteknologi. Med sin brede produktportefølje tilbyder Busch de rigtige teknologier til enhver proces inden for fødevareprocesteknik.
På Foodtech vil Busch udstille deres anerkendte R5 vakuumpumpe i RD serien som er speciallavet til fødevareindustrien. R5 RD-serien er resultatet af årtiers erfaring og videreudvikling.

Udover at fremstille energieffektive vakuumpumper til forskellige teknologier, designer Busch også centralvakuumsystemer, der er skræddersyet til at passe til individuelle kunders behov. Denne form for centralisering af vakuumforsyningen giver flere fordele. For det første betyder det, at der kræves færre vakuumpumper end ved en decentral vakuumforsyning. I kombination med behovsbaseret styring muliggør dette betydelige energibesparelser. For det andet kan denne form for centraliseret vakuumsystem placeres i et separat rum, så vakuumpumper ikke længere skal installeres i produktionsområder; det betyder, at støj- og varmeemissioner elimineres fra arbejdspladserne. Skræddersyede varmegenvindingskoncepter hjælper operatører med at bruge den producerede spildvarme og derved opnå yderligere energibesparelser. I afkølede produktionsområder, såsom i fødevareindustrien, skabes yderligere besparelser ved centralisering af vakuumforsyningen, da klimaanlæg kan designes mindre. Centrale vakuumforsyninger tilbyder også høje niveauer af pålidelighed, da alle systemrelevante komponenter er designet til at være redundante. Vedligeholdelsesarbejde kan endda udføres under igangværende drift uden at pådrage sig ydelsestab.

Stilstand i produktionen er et stort og dyrt problem for fabrikker og skal forebygges. Intelligente IoT-løsninger kan være med til at reducere stilstand i produktionen og spare mange penge.
OTTO er en digitale innovativ service fra Busch Vacuum Solutions.
Den kombinerer tilstandsovervågning af vakuumpumper med attraktive servicepakker.
For høj procespålidelighed og færre ejeromkostninger på fabrikker.

Mød Buschs vakuumeksperter og se den nye intelligente IoT-system OTTO på Foodtech 2022 i hal L, stand L9256.