Fuldautomatisk kryogent lagersystem fra HCP

Udviklingen på området for ultrakold opbevaring (-80/-150°C) går i retning af større kapacitet, automatisering og mere bæredygtighed. Alt dette kan vores nye leverandør HCP levere med det unikke fuldautomatiske kryogene lagersytem CryoNoster.

NYHED: fuldautomatisk kryogent lagersystem fra HCP

Kryogen opbevaring i stor skala stiller store krav til sikkerhed for dine prøver, sikkerhed for dit personale og sikkerhed for overholdelse af gældende lovgivning (GDPR) – ligeledes er bæredygtighed et krav.

HCP CryoNoster kan med en fuldstændig automatiseret proces tilbyde et dansk udviklet system der sikkert opbevarer din prøver ved -80°C eller ved -150°C – med garanti for dine prøver og med en energibesparelse på 60% i forhold til traditionelle -86°C/-150°C frysere.

Holm & Halby har formelt indledt samarbejde om salg af de fuldautomatiske kryogene lagersystemer til biobanker, hospitaler, biofarmaceutiske virksomheder og forskningsorganisationer – og er klar til, i nært samarbejde med HCP, at rådgive dig om valg af de rigtige løsninger til din ultrakolde opbevaring.

Læs mere om HCP CryoNoster her