Gå glad i nødbrusebad og syng jubiduæh

Kropsbruser fra DENIOS

Er uheldet ude så tag et bad og bliv lidt glad

 

”Skrub i bad og skrub dig glad og skrub dig jubiduæh, hvorfor ha’ endnu en dårlig dag? Det er så nemt at skrubbe af” Den badeglade nisse, Kandis, fra Pyrus er bestemt ikke forkert på den, når hun synger hendes badesang, og ved du hvad? Du kan også skrubbe dig glad med vores nødbrusebad.

 

Nødbruser med øjenbruser

Hvad kan en nødbruser?

En nødbruser er nødvendig at have i virksomheden, hvis din arbejdsplads har med farlige olier og kemikalier at gøre, OG hvor der er risiko for at blive brændt, skoldet eller på anden vis skadet gennem kontakt med olier og kemikalier. Så hvis uheldet er ude på din arbejdsplads, så skrub i nødbrusebad og skrub dig glad og skrub dig jubiduæh…

 

Hvor skal nødbruseren stå?

Halli, hallo og lige et øjeblik. Inden du beslutter, hvor din nye nødbruser skal stå, er du (og Pyrus) nødt til at sætte farten ned. Når din nødbruser har den helt rigtige placering i virksomheden, kan det nemlig gøre en menneskestor (set fra et nisseperspektiv) forskel, hvis uheldet sker. Faktum er, at en hurtig skylning kan i de fleste tilfælde være med til at mindske de følgeskader, der er ved ulykken – og så dur det ikke, at nødbruseren står gemt væk under loftet sammen med risengrøden til nisserne.

 

Frostsikre nødbrusere fra DENIOS

Når du installerer din nødbruser på arbejdspladsen, kan det være en god idé at installere en frostsikker nødbruser. Hos DENIOS har vi frostsikre nødbrusere ned til -15 og -25 grader. Stempel og blækklat! Kan det være sandt? Kan de dersens frostsikre nødbrusere snildt klare det danske vejr? Ja, Gyldengrød. Det kan de!

Nødbruser – kort fortalt

En nødbruser fra DENIOS er designet og udviklet til hurtig og effektiv behandling af krop, ansigt og øjne. Godt nok skriver kalenderen december. Derfor kaster vi også referencer til Pyrus, Kandis og Gyldengrød af sted i din retning, men vores glade nødbrusebade skal selvfølgelig ikke tage fokus fra, hvad et nødbrusebad gør godt for. Det gør godt for dine medarbejdere, deres sikkerhed og deres trivsel! Så selvom vi hos DENIOS har en forkærlighed for Pyrus og risengrød, så er vi mere fan af sikkerhed på arbejde.

 

Hjælp til valg af nødbruser?

Har du måske brug for hjælp til valg af nødbruser? Eller er du tvivl, om det faktisk er en nødbruser og ikke en øjenbruser, som du skal have? Fortvivl ej, hjælpen er på vej – eller, vi er ikke bogstaveligt talt på vej, men vi sidder klar ved telefonen og ved vores e-mail.

Kropsbruser