TA-Luft godkender MINK MM fra Busch

Den anerkendte, tekniske kontrolinstitution TÜV Süd i Tyskland har kontrolleret tætningssystemet i de gastætte MINK MM vakuumpumper og kompressorer fra Busch Vacuum Solutions og bekræftet, at det er i overensstemmelse med de nyeste “TA-Luft”-standarder (Tekniske instruktioner om luftkvalitetskontrol).
Nu er “TA-Luft”-certificeringen blevet udstedt.

Bekræftet af den tekniske undersøgelsesinstitution TÜV Süd: Tætningssystemet i det gastætte MINK MM fra Busch er i overensstemmelse med de nyeste “TA-Luft”-standarder. Kilde: Busch Vacuum Solutions.

“TA-Luft-certificeringen giver os lejlighed til at åbne op for yderligere anvendelser i den kemiske og farmaceutiske industri, den petrokemiske industri og raffinaderier,” forklarer Lisa Heitz, Produktchef for MINK vakuumpumper og kompressorer hos Busch. Forretningsudviklingschef, Alfons Schlotmann tilføjer: “TA-Luft-certificeringen er særlig værdifuld for os, da næsten alle procesanlæg i Tyskland skal anvende “TA-Luft”-godkendte tætninger.”

“TA-Luft” er det centrale regelsæt for reduktion af emissioner i Tyskland. Formålet med forordningen er at beskytte menneskers sundhed og miljøet. Reguleringen fastsætter grænseværdier for udledning af forurenende stoffer, der skal overholdes.

TÜV Süd har certificeret tætningen af følgende MINK vakuumpumper og kompressorer:

Vakuumpumper:

  • MINK MM 1104/1102/1144/1142 BV gastæt version
  • MINK MM 1202/1252/1324/1322 AV gastæt version
  • MINK MM 1402/1502 AV gastæt version

Kompressor:

  • MINK MM 1104/1102/1144/1142 BP gastæt version
  • MINK MM 1202/1252/1324/1322 AP gastæt version

Alfons Schlotmann forklarer: “Vores tætningskoncept er blevet bedømt som teknisk tæt, hvilket betyder, at når vores MINK MM-serie i gastæt design anvendes efter hensigten, er der ingen risiko for luftkontaminering med procesgasser i henhold til “TA-Luft”.

Vil du læse flere spændende nyheder, interessante cases og udvide din horisont inden for vakuum, kan du skrive dig op til Buschs nyhedsbrev eller følge dem på LinkedIn.