Gør transporten nemmere med transportkasser af aluminium

Transportkasser af aluminium der kan stables

Transportkasser med øget stabilitet

I virksomheder sker det tit, at der er noget, som skal flyttes fra A til B. Til det formål kan det være smart at benytte en transportkasse af aluminium med øget stabilitet og lav egenvægt. DENIOS kan heldigvis smede dig sammen med bunkevis af transportkasser.

Transportkasse af aluminium 470 liter

Transportkasser af aluminium kan også bruges til opbevaring

Mangler du bokse og transportkasser – som tilfældigvis også kan bruges til opbevaring? Hos DENIOS har vi transportkasser af aluminium, som både har en øget stabilitet og en lav egenvægt. Derfor er de velegnet som universalkasser, der både kan benyttes til sikker opbevaring, indsamling af værdifulde materialer og transport.

 

Hvad for nogle aluminiumkasser finder du hos DENIOS?

Transportvogne i aluminium med afklappelig bagside

Vores transportkasser i aluminium går fra en volume på 30 liter og helt op på en volume på 1.050 liter. Det er mange liter mælk, der kan fyldes i sådan en aluminiumkasse…

Hos DENIOS har vi også bokse med hjul, som er ideelle, når den interne transport skal gøres nem for alle parter. En transportboks med hjul er især god inden for tekstilindustrien, farmaindustrien, sygehuse, vaskerier, indkøbscentre, banker, forsikringsselskaber og bortskaffelsesvirksomheder.

 

De mere ’kedelige’ transportkasser

Transportkasse af aluminium fra DENIOS

I den mere ’kedelige’ ende af skalaen finder du transportkasser, som ikke har hjul, men som til gengæld er korrosionsbestandige, de kan stables, de har lav egenvægt, og de kan låses med en cylinderlås.

Så selvom de her transportkasser ikke kan køre, så er de geniale til indsamling, opbevaring, lagring og beskyttelse af lagervarer og maskiner. Og så kan de selvfølgelig stadig bruges til transport (til eksempelvis transport af værktøj, smådele og montagematerialer), da det trods alt er TRANSPORTkasser.

 

Er transportkasser af aluminium lige sagen?

Hvis vi selv skal sige det, så er det nogle glimrende kasser, vi har i vores sortiment. Du kan altid drøne forbi vores hjemmeside og webshop for at se, om du er enig med os. I samme omgang kan du lige tjekke vores andre produkter ud. Fælles for dem alle er, at de hører under nøgleordene ’miljøbeskyttelse’ og ’sikkerhed på arbejde’.

Transportkasser af aluminium