Har du de her tre tidsbesparende værktøjer til din tromle?

Tromletragt

Tjek om du har de tre værktøjer til din tromle, som banker tid ind på kontoen

Ville du aflevere dine hårdtjente knaster uden grund? Næ, for flyvende pingviner, så hvorfor aflevere din tid? For hvis du ofte kaster minutter efter at åbne tromler eller at afholde gættekonkurrencer om væskestanden i tromlen, så har du timer at hente med de her tre værktøjer.

 

TromlenøgleVil du føle dig lige så uovervindelig, som når konen beder dig åbne syltetøjsglasset?

Så skal du have fingrene i en tromlenøgle. For med en sådan en kan du åbne tromlelåg lige så nemt som at knappe en bajer op med en oplukker. Du kan bruge den til alle de gængse tromlelukninger (hjulkryds) og få den i forskellige materialer, så din passer til din tromle. Du kan finde den rette ved at læse guiden nederst på vores side om tromlenøgler.

 

VæskestandsindikatorSådan ved du, hvor meget der er i din tromle

Hvis din tromle er en robust fætter, har du måske oplevet, at det er svært at gætte, hvor meget der er i. Og her ville det være besværligt at skrive mængden ned på alle dine tromler, så i stedet kan du måle det med en væskestandsindikator. På den måde kan du sikre, at du ikke hælder mere i tromlen, end der kan være i den. Eller du kan tjekke væskemængden, når du tapper. Så er du altid opdateret.

 

Tricket til at fyld væske i mindre beholdere uden spild

Når du hælder farlige væsker fra en større til en mindre beholder, kræver det en hel del præcision at ramme hullet. Og det koster dyrt fra tidskassen. Men med en tragt til tromler kan du både undgå at spilde farlige væsker og spare tid. For til tromler er det udformet som et “låg” med kant til at gribe væsken, som leder væsken mod hullet. Se selv her.