Vil du være sikker på, at I har udstyret i orden?

DENIOS miljoetjek

Så få et DENIOS Miljøtjek – helt gratis

Med et DENIOS Miljøtjek får du tjekket, om du har det rette udstyr til sikker opbevaring og håndtering af farlige medier. Og så er det altså ikke kun miljøbeskyttelsen, du kan vinge af – der er nemlig også penge at spare og skader at forhindre.

 

Hvad inkluderer sådan et DENIOS miljøtjek?

Med et DENIOS Miljøtjek får du besøg af en af vores eksperter. Her får du tjekket, om du har de rette produkter til både at beskytte dig selv, dine medarbejdere og miljøet. Det kan være alt fra personlige værnemidler, udstyr til sikker udførsel af arbejdsopgaver til opbevaringsløsninger. Så det kan være beskyttelsestøjpumperbrandsikre skabeopsamlingskar og alt derimellem. Vi sikrer os også, at du har udstyret i orden i tilfælde af uheld – fx med nødbrusere og absorbenter.

 

Var det noget med, at jeg kunne spare penge? 

Nemlig, ja! Når den personlige og miljøet sikkerhed sidder lige i skabet, kan du styre uden om dyre forsikrings- og erstatningssager i forbindelse med miljø- og/eller medarbejderulykker. Og vigtigst af alt, så sikrer du sikkerheden for dig, dine medarbejdere og miljøet. Er det ikke dejligt?

 

Jamen så er det jo win-win, ikke?

Uden tvivl, for du får jo din virksomhed tjekket helt gratis. Så hvis alt er i den fineste orden, har du og dine medarbejdere fået en gratis iltforsyning, da I kan ånde lettet op. Men det kan selvfølgelig også være, at du skal åbne op for klejnekassen, hvis din virksomhed trænger til et sikkerhedsløft. Men så har du investeret i miljøet, dine medarbejdere og din egen pengepung – og så er de jo godt givet ud!

Vores eksperter står klar til at sikre sikkerheden i din virksomhed.

 

Så vil du være på den sikre side?

Alt, du skal gøre, er at løfte røret eller gribe tastaturet. Fang os på 76 24 40 80 eller info@denios.dk og så kan vi få stablet et miljøtjek på benene. Hvis du lige vil have stillet din nysgerrighed først, kan du læse mere om miljøtjekket her.

DENIOS miljoetjek