Har regnen fundet et smuthul i dit tag?

Lækagepresenning

Så spar dig selv for druknende maskiner og en skov af spande

Regnen leger igen Safri Duo på dit tag. Og pludselig bliver du i tvivl, om det nu er en fugleklat eller en slat vand, der er landet på dit hoved. Febrilsk lægger du spande-fælder for regnen, og før du ved af det, udgør de en labyrint, der kan gøre 1700-tallets adelige misundelige. Men spandene kan ikke dække dine maskiner, så hvordan undgår du at udstyre dem med badevinger?

 

LækagepresenningEr dine maskiner på vej i svømmehal?

Så er tricket at omringe vandet, før det laver hovedspring i dine nyprintede papirer på kontoret eller maskiner i produktionen. Og det er lige en opgave for en lækagepresenning. Du kan nemlig hejse den under taget, loftet, dine utætte rør med de medfølgende  – eller hvor vandet ellers gør sit exit. Så griber den de løbske dråber, inden de sætter fingrene i dit inventar.

 

Men der er faktisk også hul i nogle af presenningerne…

Så du kan sætte en slange i – og slippe for at tilføje en omgang tømning til din to-do-liste. Så kan du stille en solid beholder i form af en tromle eller lignende for enden, så vandet kan trille derned. Og så kan du rydde skoven af spande og nøjes med en enkelt presenning. De fås nemlig i størrelser op til 370 x 300 cm. Se hele udvalget her!