Her er det miljøvenlige valg for et opsamlingskar af plast

DENIOS opsamlingskar af PE

Når du skal opbevare syrer, baser eller andre aggressive væsker

Når du skal opbevare aggressive og vandforurenende væsker, er et opsamlingskar af plast det kompatible valg til dine væsker. Men desværre rimer det sjældent på miljøvenlig. Der er dog heldigvis en slags, der er det miljøvenlige valg, når du skal udpege dit næste opsamlingskar. Og det er polyethylen (PE).

 

Derfor er PE det miljøvenlige valg

Det hele ligger i måden, som polyethylen bliver fremstillet på. For PE er et biprodukt af olieforarbejdning, og selvom det måske ikke lyder miljøvenligt, så har netop den type plast store miljømæssige fordele set i direkte sammenligning med andre slags.

 

Og hvilke fordele er det så?

Kigger vi igen på fremstillingen, så bliver der fx hverken frigjort forurenende stoffer, skadelige dampe eller spildevand. Samtidig bliver der hverken brugt miljø- eller sundhedsskadelige tilsætningsstoffer (altså fx ingen blødgøringsmidler). Det vil sige, at falder dit valg på et opsamlingskar i PE, så har du endda valgt en grundvandsneutral løsning.

 

Hvis dit næste opsamlingskar skal være af PE …

Så finder du med garanti et, der passer lige i størrelsen og med det rette udstyr hos os. For vi har Europas største udvalg med opsamlingskar skræddersyet til alt fra tromler og palletanke til smådunke. Vi producerer dem selv og får dem testet ved et uafhængigt testinstitut, så du er sikret den rette kvalitet. Det er, hvad der giver dig, dine kollegaer og miljøet den bedste beskyttelse.

Se vores udvalg af opsamlingskar af PE.