Her er tricket til altid at have brændstof ved hånden

Mobilt tankanlæg

Her er tricket til altid have brændstof klar – alle steder.

Hvordan ville din hverdag se ud, hvis du kunne droppe alle ture til tankstationen, og at dine maskiner aldrig løb tør for brændstof? Med meget mere tid ved hånden og flere penge i lommen, ikke? Og det er præcis de fordele, du kan få med et mobilt tankanlæg. For så kan du altid have brændstof lige dér, hvor du skal bruge det.

 

Mobilt tankanlæg

Vil du arbejde uden afbrydelser fra tørstige maskiner?

Hvis du bruger en masse tid på at tage turen fra din maskine til dit lager af brændstof eller tankstationen, så kan et mobilt tankanlæg spare dig en masse tid. For du kan både få dem i en version, der minder om en rullekuffert. Så du kan have dit brændstof med rundt til dine maskiner – uden at skulle frem og tilbage mellem lageret. Er dine maskiner og køretøjer af de mere tørstige af slagsen, kan du også få et tankanlæg til at have på ladbiler, små lastbiler eller pickups.

Men skal du så ha’ et ADR-kørekort, når du triller rundt med brændstof?

Niks, med et mobilt tankanlæg fra DENIOS er du køreklar. For vores mobile tankanlæg opfylder alle kravene til de internationale forskrifter for transport af farligt gods af vej i henhold til den europæiske konvention (ADR), og så er de UN-godkendte.

 

Men så er spørgsmålet bare: Hvilket skal du vælge?

Og skal dit tankanlæg være i stål eller plast? Du kan overlade alle spørgsmålene til vores eksperter. Nemt. Bare tast 76 24 40 80 og få en af dem i røret.