Holm & Halby bestod audit i ISO 9001

Køb og servicering af laboratorieudstyr er for mange danske laboratorier en vigtig begivenhed, som har afgørende betydning for laboratoriets egen succes – en proces hvor der ofte ikke er plads til mange afvigelser, fejlkøb eller nedbrud – derfor er en leverandør der har fuldstændig styr på alle processer meget afgørende.

Derfor er Holm & Halby ISO9001 certificeret – som en garanti for at alle led i vores processer er gennemtænkte og beskrevet.

Bestået audit i ISO 9001

Vi bestod eksamen
Holm & Halby har siden 2012 hvert år haft audit i vores ISO certificeringer – og får i den anledning udstedt et nyt certifikat som bevis på at vores processer er fornuftige, up-to-date og at vi lever op til dem. Efter hver audit udstedes et nyt certifikat og de kan downloades fra vores hjemmeside.
Vi har netop fået certifikaterne for seneste audit, som kan downloades fra vores hjemmeside.

Hvad er ISO?
ISO 9001 er en standard for kvalitetsstyring. Den omfatter alle typer virksomheder og organisationer og vedligeholdes af ”International Organization for Standardization”.

Vores ISO9001-2015 certifikatets gyldighedsområde er:
Rådgivning, projektledelse, uddannelse og support vedr. laboratorieudstyr. Salg, service og reparation af laboratorieudstyr. Installation, reparation og service af køleanlæg. Anlægstyperne: A, B.

Læs mere om vores ISO og download certifikater her