Hvad hvis du kombinerede et opsamlingskar med hjul?

Opsamlingskar med hjul fra DENIOS

Slip for spild, når du fragter dine beholdere rundt i virksomheden

Bruger du dine beholdere med farlige væsker forskellige steder i virksomheden? Eller skal de bare have en ny plads? Så kan du nemt flytte dem og samtidig slippe for spild og lækager med et opsamlingskar med hjul

Det bedste fra sikker opbevaring og transport i én
Forestil dig, at du skulle flytte et par kasser internt. Hvilket hjælpemiddel ville du så ty til? En vogn, måske? Men hvad hvis du havde et opsamlingskar med hjul i stedet, så du kunne flytte dine farlige væsker på præcis samme måde? Det kan du med et opsamlingskar på hjul – og du finder dem både i plast og stål alt efter, hvad du skal opbevare.

Opsamlingskar med hjulMen … falder beholderne ikke af, hvis de står på et opsamlingskar?  Har du større beholdere, og vil du være på den sikre side, kan du udstyre dit opsamlingskar med et transporteringssæt, så du kan spænde dine tromler fast. Pyh.

Så er spørgsmålet bare: Skal du vælge et i stål eller plast?
Det finder du svar på, hvis du besøger vores guide til at vælge det rette opsamlingskar. Men har du brug for et tip eller tre eller har du spørgsmål til vores eksperter, så sidder de klar til en snak på 76 24 40 80 eller info@denios.dk.