Hvad kan punktere dine mekaniske muller?

Påkørselsværn og truckværn

Undgå at smadre din kværn, beskyt dine mekaniske muller med truckværn

Er der nogen bedre følelse end smække bagdelen i læder- (okay, måske plastik-) sædet i din truck? Ikke nok med at den udvider mullerne, så giver den også point på mandighedskontoen. Der skal dog ikke mere end et møde med muren til at krølle slæden – og i værste fald dig. Men, det betyder ikke, at du skal pakke dig ind i bobleplast. Slip for en udstyrs- og helbredsnedgradering ved at opgradere din sikkerhed med truckværn.

 

PÃ¥kørselsværn og truckværnHvad står mellem dig og reolen?

Du ruller derudaf med speederen i bund og BAM, så får du gaflen under den reol. Men ikke på den fede måde. Nu flyder det nemlig med olie, dunke og skruer, mens din chef tripper med foden for at få dig til at tørre op – i bedste tilfælde. For slipper du for buler og bøder har du haft heldet med dig. Slip for at være afhængig af held og få sat nogle truckværn op. Så stopper den dig, før sammenstødet med reolen, din kollega eller væggen gør.

 

”Av min gaffel!” Beskyt dine maskiner mod hjørner og kanter

Mandeinfluenza og mavepustere bokser løs i toppen af smertelisten. Men intet kan måle sig med smerten, når lilletåen nikker til bordbenet. Og forestil dig så lige skaden på din gaffeltruck, når den får snuden for tæt på søjlen. Ikke nok med, at du skal høre dine kollegaers ”skete der noget med søjlen?”-jokes, så kan det også blive en dyr fornøjelse. Med kant- og profilbeskyttelse kan du både passe på dig selv, dit udstyr og søjlerne.

 

”Flyyyyt dig!” ”Hva’ siger du?!”Sikkerhedsgelændere

… Og før du ved af det, ligger din kollega med snuden i cementen. Er der den mindste usikkerhed om, hvor vejene er, kan det ende i grimme sammenstød. Her kan du med fordel kridte banen – eller vejene – op med gelændere. Du kan også bruge dem ved ramper og højder. Selvom flyvehop ser kodylt-cool ud, når Bruce Willis (eller hans stuntman) laver dem, så må du nok hellere lade dem om det. Du ved – for at være på den sikre (og billige) side.

 

Hvilket materiale skal truckværnene være i? Hvordan skal de monteres?

Vi har samlet svarene i en simpel guide, så du undgår tankesammenstød. Se den her. Har du flere spørgsmål, der triller ind? Så er vores eksperter klar til besvare dem på 76 24 40 80 og info@denios.dk.