Hvad siger du til et skab til olier OG kemikalier?

Kombi-skab med udtrækshylder

Spar plads med et kombi-skab fra DENIOS

Når du skal opbevare dine olier og kemikalier korrekt og sikkert, kan det fylde lidt. Især hvis du skal ud og have flere skabe til formålet. Et skab til olier og et skab til kemikalier… Ville det hele ikke bare være nemmere, hvis du kunne opbevare både olier og kemikalier sammen i ét skab, helt sikkert og lovligt?

 

Kombi-skab

Kombi-skabe er vejen frem

Uden større spektakler eller fanfare baner vi her vejen for vores kombi-skabe. Med et kombi-skab får du fleksibilitet (i din opbevaring af kemikalier og olier) som et eller andet slangemenneske i cirkus.

Har du kun små mængder af olier og kemikalier, du skal have opbevaret? Så kan det godt virke overdrevet, at du skal investere i to skabe. Nemlig et skab forbeholdt olier og et skab forbeholdt kemikalier. Her kan et kombi-skab eller multiskab fra DENIOS være løsningen.

 

Det der OBS! til kombi-skabe

Hvis du lige nu sidder og banker i bordet til dine ansatte om at investere i et kombi-skab, skal du måske lige sætte tempoet ned. Allerførst er du nødt til at vide med sikkerhed, om en fælles opbevaring af dine olier og kemikalier overhovedet er mulig.

Det er nemlig ikke alle typer af olier og kemikalier, der kan opbevares samme sted. Det er simpelthen på grund af sikkerheden i forhold til brandbeskyttelsen.

 

Kombi-skabBliv klogere på sam-opbevaring i et kombi-skab

Det er ikke sam-sovning, vi er ude i, men i stedet sam-opbevaring. Kombi-skabe kan afhængig af version og model lave denne sam-opbevaring af brændbare og ætsende stoffer (olier og kemikalier) i et og samme skab.

Så, du vil gerne spare plads, have fleksibilitet og sam-opbevaring… Næste skridt er, at du finder ud af, om det faktisk er muligt med de typer af olier og kemikalier, du skal opbevare.

Derfor anbefaler vi, at du kontakter os op enten mail eller telefon. Så kan vi afklare mulighederne for dig. Du kan også gå ind på vores hjemmeside og læse mere om alle vores kombi-skabe.