Hvad skal du bruge en findoseringskande til?

Findoseringskander fra FALCON

Få sikker påfyldning og dosering med FALCON fra DENIOS

FALCON findoseringskander fra DENIOS muliggør nøjagtig påfyldning og dosering. Dette kan være ret så ’handy’, når du har at gøre med farlige kemikalier og olier.

 

Hvad er FALCON?

FALCON – Handling Liquids er DENIOS’ eget produktlinje bestående af blandt andet stænkekander, findoseringskander, sprøjtekander og sikkerhedsdunke. Du hiver eksempelvis din FALCON lager- og transportdunk frem, når du skal transportere eller opbevare brændbare væsker såsom eddikesyre, acetone og ethanol.

 

Hvad skal du bruge en FALCON findoseringskande til?

Med en findoseringskande får du nøjagtig dosering og sikker håndtering i arbejdet med antændelige olier og aggressive kemikalier. Så ingen dryp, ingen overdosering, ingen ulykker, men ja tak til sparsommelig i brug, reducering af dampe, stabilitet og kander af høj kvalitet.

Findoseringkander fra FALCON by DENIOS

Mangler du lidt flere detaljer om FALCON findoseringskander fra DENIOS?

Som standard er vores FALCON findoseringskander udstyret med integreret flammespærre. Så kan dine medarbejdere vide sig endnu mere sikre, når de arbejder med farlige medier. Den skruelige findoseringshane af rustfrit stål 1.4301 er udstyret med både udluftning og kemikalieresistent PTFE-pakning.

På alle vores findoseringshaner er der desuden en beskyttelsesring af plast, som beskytter kanden mod skader.

 

Andre produkter fra FALCON

Fra FALCON finder du også sikkerhedsdunke med tappehane, stænkekander, rensekar, sprøjtekander, påfyldningskander, sikkerhedskander med findoseringshane, lager- og transportkander med flere. Se hele udvalget fra FALCON by DENIOS her.

 

Skal du have lidt rådgivning med på vejen?

Inden du beslutter dig for at købe, kan det måske være meget rart med lidt rådgivning. For har du egentlig brug for en findoseringskande? Eller er det i stedet en sikkerhedsdunk med tappehane, som du har brug for i virksomheden? Vi sidder klar til at rådgive dig, inden du tager spenderbukserne på. Ring til os på 76244080 eller forfat en lille besked til vores mail: info@denios.dk. Vores hajtænder-skarpe salgskonsulenter er klar!

Findoseringskander fra FALCON