Hvilken transportvogn er bedst egnet til din svigermor?

Transportvogn

Det starter med S og slutter på ækkevogn, fordi…

… Kalenderen skriver 2020, og derfor må de kære svigermødre gerne stå for skud endnu en gang. Nu kender vi selvfølgelig ikke din svigermor, men hvis hun minder bare lidt ligesom andre svigermødre, så kan hun næsten kun være en S-Æ-K. Derfor skal hun da også transporteres rundt på en sækkevogn

sækkevogn

 

Sækkevogne til den store guldmedalje

Hos DENIOS har vi en række forskellige sækkevogne og transportvogne, der helt sikkert kan transportere din svigermor og andre tunge sager rundt. Vores transportvogne og sækkevogne har nemlig en bæreevne på op til 350kg. Skal du op ad trappen med svigermor, klarer vores trappevogne det. De har en bæreevne på op til 200kg.

 

Var det noget med en transportvogn?

Vores transportvogne fås både i stål, aluminium, rustfrit stål og polyethylen (plast). Så hvis svigermor skal have pimpet hendes transportmiddel, er der mulighed for at vælge det helt rigtige stel, der matcher hendes (eller din?) smag. Flere af vores sækkevogne fås også med sikkerhedshåndtag, så du kan holde ekstra godt ved, så kære svigermor ikke falder af.

transportvogn i polyethylen

Ergonomisk transport med en svigermor-vogn

Er du ude i at skulle transportere svigermor dagligt på hendes SÆKkevogn, så kan det være rart for dig, at transporten sker på en nem og ergonomisk korrekt måde. Det klarer vores transportvogne, specielle trappevogne og sækkevogne.

 

Hvad med en pallevogn?

Hvis svigermor nu gerne vil sidde eller ligge ned, så kan hun gøre det på en palle. Vi har nemlig også et stort udvalg af pallevogne. En pallevogn er genial til nem og sikker intern transport af paller – Både med og uden svigermor oven på.

pallevogn

En sækkevogn til en sæk

Så står du og mangler en sækkevogn til en sæk? Her mener vi selvfølgelig ikke din svigermor… Eller gør vi? Lige meget hvad, så er det DENIOS, altså os, du skal have fat i. Se vores udvalg af transportvogne og sækkevogne i vores webshop eller ring til os for at høre nærmere.

trappevogn