Hvordan skiller du dig af med dine lithium-ion-batterier?

Transportboks til lithium-ion-batterier

Transportér dine batterier (brand)sikkert fra a til b

Batterierne hober sig lynhurtigt op, når de ligger på lur i alt fra dine cykler til smartphones. Så på et eller andet tidspunkt må du skille dig af med de defekte/ubrugte. Men her skal du slå bremsen i og øjnene op, for lithium-ion-batteriernes brandrisiko propper dem direkte i ”farligt gods”-kategorien i international transportlovgivning. Så transportér dem sikkert – vi viser dig hvordan.

 

Transportboks til lithium-ion batterierFå sikkerheden i kassen

Vores sidste artikel om lithium-ion kredsede om opbevaring. Men skal du i stedet have dine lithium-ion-batterier ud af hytten, så er en transportkasse din bedste ledsager. Prop batterierne (altså placér dem forsigtigt) i kassen og luk op for en lang række sikkerhedsfordele. DENIOS transportkasser er nemlig testet, certificeret og UN-godkendte. Og så kan de smække en emballagegruppe I (ADR, RID, ICAO, IMDG) typegodkendelsescertifikat på bryst-kassen.

 

Men de bliver ikke mindre praktiske af alle de certificeringer…

Kasserne er nemlig en firkantet løsning, som både kan stables og aflåses. Glem alt om store kraner: Du kan give kassen et løft med din palleløfter eller gaffeltruck. I modsætning til når fruen skal have taget billeder, så har kassen ingen gode sider. Du kan altså løfte den fra alle sider. Men det er ikke den eneste topsmarte funktion, kassen har at byde på…

 

Sluk og forebyg brande uden at tænde for vandslangenPyroBubbles slukningsmiddel

Vores transportbokse er udstyret med de absorberende PyroBubbles®. Og hvis du synes, at sand er let, så kan vi fortælle dig, at det her slukningsmiddel er 8-10 gange lettere. Sammen med kassen udgør de en certificeret løsning til sikker opbevaring og transport af defekte lithium-ion batterier i henhold til ADR 2019. Og så er de iskolde over for branden; der ikke en eneste skramme at spotte, når de snupper en svingom med flammerne. Så brug dem igen og igen; det er miljøvenligt – og kosteffektivt.

 

Brænder du inde med spørgsmål om lithium-ion-batterier?

Transport, opbevaring eller håndtering; uanset emnet sidder vores eksperter klar til at besvare dine brændende lithium-ion-spørgsmål. Kontakt dem på 76 24 40 80 eller info@denios.dk.