Hvordan vil du indrette dit depot til farlige medier?

Depoter til farlige medier

Vi giver dig de bedste tips til at spare på pladsen og sikre en ergonomisk aftapning

Drømmer du om at spare plads ved at kunne samle dine beholdere af forskellige størrelser i ét skab? Eller kan du allerede se det for dig, hvordan låger, der går ud i rummet, vil optage en alt for stor del af lokalet? Så er vores depoter til farlige medier udviklet til dig. For du kan få dem i et hav af former, låger og størrelser og indrette dem til din virksomheds behov uden at gå på kompromis med sikkerheden – vi viser dig hvordan.

 

polysafe depot

Hylder får din opbevaring til at gå op

Har du både mellemstore og små beholdere? Eller få store? Eller en helt tredje kombination? Vores depoter fås i forskellige størrelser, så du fx kan opbevare to IBC eller tromler – eller du kan vælge en udgave med hylder, som kan indsættes efter højden på dine beholdere. Og ændrer dine behov sig, så flytter du bare hylderne igen. Se et udpluk af mulighederne i vores video.

 

Vil du udnytte dine udendørs arealer eller spare plads med låger?

Vil du undgå låger, der banker ind i skabets nabo? Eller låger, som optager unødvendigt meget plads? Så er vores depoter med jalousilåger eller skydedøre skabt til dig. Og selv hvis lågerne ikke kan fremtrylle den nødvendige plads indenfor, kan du også vælge et depot til udendørs opstilling. For i vores sortiment finder du modeller med en taghældning og integrerede tagrender, der leder vandet mod bagsiden af depotet, så opbevaringen forbliver sikker.

polysafe depot

Den rette indretning kan gøre din aftapning ergonomisk

Hvis du eller dine medarbejdere tapper som en fast del af jeres arbejde, er det afgørende for jeres rygge, at beholderne står i en ergonomisk højde. Og den kan du indstille i depoter med hylder. For faktisk vil det ikke kun skåne ryggen – en behagelig position giver også dine medarbejdere roen til at tappe de farlige væsker på en hensigtsfuld måde.polysafe depot

 

Er du klar til at gøre din opbevaring mere pladsbesparende, sikrere og en hel del nemmere?

Så kan du læse langt mere om, hvilke muligheder du har for at indrette vores depoter efter dine behov på vores hjemmeside, eller hvilken version der passer til dine medier. Du er også mere end velkommen til at kontakte vores eksperter på info@denios.dk eller 76 24 40 80.