Kæmper du og din kollega om at slippe for rengøringstjansen?

DENSORB absorbenter test

Gode nyheder: Nu kan I begge slippe for den

Overvejer du også altid, om du nu også skal bag sofaen, når fruen stikker støvsugeren i lappen på dig? Så gælder det samme måske også for under dine maskiner, rørene eller på arbejdsbordet. For her kan lækager og spild forvandle din arbejdsdag til en stor rengøring, hvis din kollega ikke snupper tjansen. Men den kan I begge spare med absorbenter – se bare hvordan.

 

DENSORB absorbenterVenter du på, at en anden griber rengøringstjansen?

Så er absorbenter din helt i skysovs. For du kan lægge dem under dine maskiner og andre steder, hvor dryp ikke er en by i Rusland – eller bruge dem som underlag på gulvet og arbejdsborde. De absorberer nemlig spild og lækager, så du sparer rengøringen – og så fjerner de glidefarerne. Men ikke kun for en eftermiddag; for faktisk er de udviklet til længerevarende brug. Her er holdbarheden altafgørende.

 

 

DENSORB kemikalieabsorbent

Tunge maskiner, hårdt arbejde – hvordan sikrer du holdbarheden?

Du kører henover dem, du tørrer kemikalier op med dem, eller de fanger din olie. Kort sagt skal absorbenterne holde til lidt af hvert for også at holde på væsken. Derfor tester vi DENSORB absorbenter efter American Society for Testing and Materials’ standarder. Det sikrer også en holdbarhed, der gør, at absorbenterne kan opsamle spild og lækager over en længere periode – og at du sparer hver anden absorbent ved at lade den første ligge. For faktisk kan de absorbere hele 16 gange deres egen vægt i væske – og endda synligt hurtigere end konventionelle produkter.

 

Så er spørgsmålet bare: Hvilke skal du bruge? Find ud af det i vores lynhurtige absorbenttest.