Kender du disse 3 smarte lækage-tricks fra eksperterne?

Lækage tip

Kan du bruge dine handsker endnu smartere? Og hvor er de skjulte farer? Få trickene her.

Du har sikkerhedsudstyret, du har planen – men har du de små tricks, som gør forskellen mellem fare og sikkerhed ved lækager? Ekspert i farlige stoffer, Tobias Authmann, deler ud af sine smarte, små fif lige her.

 

At tage handsker på er ikke rocket science – men sådan kan du gøre det smartere

For vidste du, at du kan folde kanten, så din handske bliver en hagesmæk for farlige væsker? Så stopper du dem, før de render mod din hud,  dit tøj og dit gulv. Se hvordan her.

 

Lækage tip

Nogle bevægelser kører på autopilot – flyver dine ind i lækager?

Det kan være mere fristende end en is i sommervejret at sidde på hug eller at støtte med lappen, men de forkerte bevægelser kan sende dig ned i pølen. Se hvordan du undgår det her.

 

Planter du nye lækager, når du lukker munden på den første?Olieabsorbenter

At stoppe en lækage er som et spil Twister: Dine fødder og hænder skal være de helt rigtige steder. For når du lægger dine absorbenter ned i lækagen, kan du med små bevægelser trække væsken ud i virksomheden. Bliv opmærksom på de små handlinger med stor betydning her.

TIP: Vidste du, at du kan spare penge med rette absorbenter? DENSORB absorbenter kan optage 16x deres egen vægt i væske – og kan ofte bruges til længerevarende brug. Så kan du spare mængden – se hvordan her.