Komplet leverandør til renrum

LaboRen – nu en del af Holm & Halby
Holm & Halby har købt virksomheden LaboRen, og er pr. 1. maj fusioneret ind i Holm & Halby. LaboRen forsætter under Holm & Halby navnet og indgår i vores nyoprettede team ”CleanZone” som indeholder alle de produkter og den viden du har brug for når du arbejder i renrum og sterile zoner.

Team CleanZone
For at kunne give den bedste rådgivning er det vigtigt at have fokus på det vi leverer. Det gør vi blandt andet ved at opdele os i specialiserede teams der overordnet kun har ét fokusområde – med inkluderingen af LaboRen sikrer vi os en bredde og kompetence som ingen anden leverandør i Danmark og vi kan være med hele vejen fra projekteringsfasen over installation, test, drift – til det daglige forbrug af renrumsartikler i dit renrum.

Komplet specialist i renrum
Holm & Halby har i forvejen høj kompetence som leverandør til renrum bl.a. i form af LAF kabinetter, downflow enheder, airshowers, partikeltællere og ikke mindst teknisk service, projektledelse og rådgivning – derfor var det en naturlig udvidelse at få renrums artikler, personlige værnemidler og desinfektionsmidler med, således at vi nu dækker renrums området i endnu større omfang end tidligere.

Når du vil bestille handsker, rengøringsmidler, engangsbeklædning…
Du kan se vores renrumsartikler, inventar og rengøringsprodukter på vores hjemmeside, ligesom du kan finde links til relevante certifikater og datablade. Når du bestiller renrumsartikler skal du fremadrettet bestille på e-mail ordre@holm-halby.dk – eller du kan bestille direkte hos vores to produktspecialister Hanne Søhus eller Jørgen Qvist.

Find LaboRen her http://www.holm-halby.dk/LaboRen