Kun 3 spørgsmål fra dit drømmeskab til olier og kemikalier

brandsikkert-underskab-gu-50-ei-90-med-1-udtraekskar

Tips og tricks når det er bedst til opbevaringen af farligt gods

Syre- og baseskab

Står du til hverdag og hiver olier og kemikalier frem fra skuffer og skabe? Så kan det være tid til at se om efter et skab, der kan opbevare det farlige gods – olier, kemikalier, lak, maling, kølevæske, syrer og baser -, din virksomhed bruger i hverdagen.

 

Det handler kun om 3 spørgsmål

Det er 3 spørgsmål, der står i vejen for dig og sikker opbevaring af dine farlige og aggressive væsker og stoffer. Det er 3 spørgsmål, der står i vejen for dine medarbejderes sikkerhed. Det er 3 spørgsmål, som du heldigvis får tips og tricks til lige her!

 

1. Hvilken type skab har du brug for?

Dit perfekte sikkerhedsskab til farlige væsker er kun perfekt, hvis det netop er beregnet til de farlige væsker, som du og dine medarbejdere lige står med. Skabets egenskaber kan variere afhængig af det farlige gods, du vil komme ind i det. Skal du opbevare syrer og baser? Skal du opbevare lak? Kølevæske? Eller noget helt fjerde? Når du får besvaret spørgsmål 1 (brug gerne vores figur i bunden af artiklen til hjælp), kan vi gå videre til spørgsmål 2.

Kemikalieskab i rustfrit staal

 

2. Hvad for noget udstyr skal dit miljøskab have?

Skal dit nye sikkerhedsskab (miljøskab) til dine farlige væsker og stoffer have naturlig ventilation? Hvad med teknisk ventilation? Skal det have udtrækshylder? Skal det være brandsikkert? Hvilke type døre skal det have – foldedøre, døre med vertikaludtræk, skydedøre eller jalousidøre? For at du kan sætte flueben ved spørgsmål 2, er du igen nødt til at kigge på spørgsmål 1. Det handler 100% om, HVAD det er, du skal opbevare.

 

3. Hvor stort skal skabet være, og hvilken kapacitet skal det have?

Hvad skal du have ind i skabet af beholdere? Er det dunke på en liter? Dunke på 10 eller 25 liter? Er det 200 liters tromler, som skal parkeres inde i skabet? Alt efter hvor stort skabet skal være, er der også forskel på, om det skal være et underskab, et vægskab til fastgørelse på væggen eller et fritstående skab. Før vi kan spore os ind på skabets størrelse, skal du vide, hvilke beholdere der skal i skabet.

Udtrækshylder

Læg snuden forbi vores hjemmeside

Vil du gerne have viden om og svar til de 3 spørgsmål, kan du lægge snuden forbi vores hjemmeside. Har du brug for hjælp fra vores eksperter til at besvare spørgsmålene, så du kan finde det perfekte sikkerhedsskab til din farlige væsker? Så ring til os på 76 24 40 80 eller skriv til os på info@denios.dk.

Find det rette skab til farlige medier