kykkelikyyy… Sagde dine tappeHANER aldrig

tappehane

Står du og mangler en tappehane til dunke eller tromler?

 

Hvem vil ikke gerne have den helt rigtige hane til aftapning af væsker? Det vil du da! Hvem vil ikke gerne have den helt rigtige tappehane til sine tromler og dunke? Igen, det vil du og din virksomhed da!

 

Kald det held, kald det skæbnen eller kald det talent. Du kan også ”kald det kærlighed” i bedste Lars Lilholt-stil. Ligegyldigt hvad, så kan DENIOS hjælpe dig med dine tappehaner, udløbshaner, tromlehaner og tragte til sikker tapning, håndtering og påfyldning af væsker. Vi kan skaffe dig en hulens masse haner til dine dunke og tromler.

 

 

Hvad kom først dunken eller tappehanen?

Det er selvfølgelig alt sammen sjov og spas, fordi vi ved alle sammen godt, at det var tappehanen, der kom først. Eller vi mener selvfølgelig, at det var dunken, der var den første på banen. Nej vent, nu bliver det kringlet og forvirrende, for hvad kom først? Dunken eller tappehanen?

Vi lader spørgsmålet hænge lidt for sjovhedens skyld, og fordi vi alle har godt af lidt fredagsstemning på kontoret – Især på denne dejlige tirsdag.

 

Skal du bruge en tappehane?

Hos DENIOS har vi et bredt udvalg af kodyle tappehaner. Vores tromlehaner og tappehaner sørger for en sikker håndtering og en sikker tapning. De er også kanongode til at sørge for en sikker påfyldning af væsker. Så har du brug for en effektiv, drypfri og sikker tømning af dine tromler? Så har vi helt sikkert hanerne til det.

 

Hvad skulle det være – en tappehane af polyethylen, messing eller rustfrit stål?

Vi kan lege den lokale købmand og spørge dig: ”hvad skulle det være?” Vi kan nemlig tilbyde dig tappehaner, haner til tromler og udløbshaner i forskellige materialer. Har du brug for en hane i polyethylen? Den fikser vi. Har du brug for en udløbshane i messing? Den klarer vi. Har du brug for en tromlehane i rustfrit stål? Bare rolig, det kan vi også godt hjælpe dig med. Hvad med en udløbshane til plastdunke? Det har vi styr på.

Du kan få lige, hvad hjertet begærer, når det kommer til tappehaner fra DENIOS – Så måske kan vi alligevel godt kald(e) det kærlighed, som den kære Lars Lilholt.

 

 

Kontakt os eller smut forbi vores hjemmeside

Har du brug for hjælp til at finde hoved og hale i alle vores haner? Det kan vi snildt klare. Vi kan enten klare det over telefonen på 76244080, eller du kan skrive til os på info@denios.dk. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at smutte forbi vores hjemmeside og sondre terrænet af tappehaner.