LAF Kørekort i 10år

For 10 år siden tog Holm & Halby initiativet til nyt kursus – nemlig LAF Kørekortet.

I mange LAF kabinetter rundt om i landet arbejdes der med potentielt farligt materialer, og selv om et LAF kabinet kan yde sikkerhed, er det kun hvis kabinettet bruges korrekt, at det yder fuld beskyttelse. Derfor er LAF Kørekortet nødvendigt.

LAF Kørekort i 10år

Sammen med nogle af vores største kunder satte vi os sammen og aftalte hvilket indhold, der skulle være på dette seminar, således at man efter endt kursus kunne afholde eksamen og udstede et certifikat som bevis for opnåede færdigheder. Det var vigtigt for os, at indhold fra start var afstemt med vores kunder, så det med det samme kunne blive anerkendt som en troværdig uddannelse.

Indhold på seminaret er i dag stort set det samme, som da vi startede i 2012 – dog er selve eksamen blevet moderniseret så den i dag også foregår ved hjælp af VR-teknologi.

Sidenhen har Holm & Halby oprettet endnu et seminar – nemlig LAF Manager – hvor den daglige brug af kabinettet stadig er en del af pensum, men emner som placering af kabinet, ventilation og service er tilføjet.

Holm & Halby har siden november 2012, hvor det første LAF Kørekort gik i luften, afholdt hele 65 seminarer med mere end 800 deltagere i alt.

Har du, eller dine kolleger, endnu ikke deltaget på et af vores LAF Kørekort kan du finde de næste datoer for afholdelse på vores hjemmeside http://www.seminarplan.dk – bemærk at vi afholder LAF Kørekort i både København og i Aarhus.