Lugter du som en havnearbejder?

Det er der råd for med en nødbruser med kombi-tank

 

Går du og synger Jokerens hit: Hvor’ du fra? Jeg’ fra havnen? Eller arbejder du i industrielle områder såsom havne? Eller lugter du bare som en havnearbejder? En nødbruser med kombi-tank fra DENIOS kan snildt opstilles i havneområder. Så er du både dækket ind på sikkerhedskontoen og lugtekontoen. 

 

Hvad er en nødbruser med kombi-tank?

En nødbruser med kombi-tank er en nødbruser, der sjovt nok har en tank med vand. Dermed skal den ikke installeres eller kobles til en vandforsyning. Samtidig består nødbruseren også af en kombineret kropsbruser og øjenbruser. Nogle nødbrusere med kombi-tank indeholder nok vand i tanken til, at både krop og øjne kan blive skyllet igennem – eller til at flammer bliver slukket.

 

Hvorfor skal din arbejdsgiver investere i en nødbruser?

En nødbruser er både en kropsbruser og en øjenbruser i en. Så hvis der i dit arbejde er høj risiko for, at du kan komme til skade grundet olier, kemikalier eller brand, er det bestemt en salgstale, der er værd at fyre af over for chefen. Din arbejdsgiver vil vel gerne beskytte sine medarbejdere, ikke?

 

Har du styr på kravene til beskyttelse på arbejdspladsen?

Hvis du ikke har styr på kravene til sikkerhed og beskyttelse på arbejdspladsen, skal du ikke gå i panik. Det har vi hos DENIOS nemlig. Derfor går vi heller ikke rundt og rådgiver om nødbrusere, uden vores egne nødbrusere opfylder alle krav til sikkerhed og beskyttelse af medarbejdere. Så mens vi rådgiver din arbejdsgiver om jeres kommende nødbruser, klapper vi os selv samtidig på skuldrene.

 

For yderligere informationer kan du kontakte os…

Vores nødbrusere med kombi-tanke er vejrbestandige, af rustfrit stål, måske ikke de kønneste ’brusere’, men de er egnet til opstilling i industrielle områder (selvfølgelig også udendørs, eksempelvis i havneområder). Vil du have flere informationer om vores nødbrusere, er du velkommen til at kontakte os på 76244080 eller skrive en mail til info@denios.dk. Vores Chuck Norris-seje rådgivere sidder klar til at hjælpe dig.