Miljøvenlig rengøring af industrielle dele?

Rengøringsbord bio.x

Den klarer bio.x helt uden opløsningsmidler

 

bio.x rengøringsmiddel

Rengøring er bestemt ikke kun noget, som sker med en støvsuger, spande med vand og klude. Rengøring af industrielle dele inden for industri, værksteder og ved vedligeholdelse sker skam også på daglig basis i virksomheder. Så hvorfor ikke passe på medarbejdere og miljøet ved IKKE at bruge opløsningsmidler i rengøringen?

 

Hvad er bio.x?

Bio.x fra DENIOS er en produktserie af rengøringsborde og rengøringsmidler, der erstatter opløsningsbaserede rengøringsmidler med miljøvenlige rengøringsmidler og ergonomiske rengøringsborde.

 

Hvad kan bio.x bruges til?

Rengøringsborde af mærket bio.x fra DENIOS kan bruges til forskellige formål. Skal du have rengjort og affedtet nogle komponenter på værkstedet? Den klarer bio.x. Skal komponenterne rengøres og gøres klar til maling- og printprocesser? Den klarer bio.x også.

DENIOS bio.x

 

bio.x rengøringsborde er ekstra smarte, fordi…

Det ekstra smarte ved vores rengøringsborde er, at de er ergonomiske og brugervenlige. Det vil sige, dine medarbejdere måske kan ende med at hygge sig med rengøringen. Det er ikke en garanti, vi vil komme med. Til gengæld giver vi ti års garanti på vores bio.x rengøringsborde, når bio.x rengøringsvæske / rengøringsmiddel bliver anvendt sammen med.

 

Hvorfor skal bio.x rengøringsmiddel være dit foretrukne rengøringsmiddel?

bio.x rengøringsbord

Både maskiner, industrielle dele og medarbejdere vil hylde bio.x rengøringsmiddel, når det bliver en del af den vante rengøring. Dette skyldes, at bio.x rengøringsmiddel kan anvendes universelt, og så er det selvfølgelig et biologisk rengøringsmiddel. Bio.x rengøringsvæske består nemlig af naturlige mikroorganismer, som bionedbryder fedtstoffer og olier på de rensede overflader. Hvad prøver vi her at sige? Jo, bio.x er miljøvenlig og skånsom mod både miljø og medarbejdere.

 

Klar til miljøvenlig rengøring uden opløsningsmidler?

Hvis du er klar til at opgradere rengøringen på værkstedet til miljøvenlig og skånsom rengøring – som stadig banker fedtstoffer og olier til jorden, så kan du sondre terrænet på vores hjemmeside. Du er også meget velkommen til at ringe til os på 76 24 40 80 med dine spørgsmål.bio.x rengøringsvæske