Når rygning ikke skal være helt skod

Rygekabine

Rygerum og rygekabiner er det nye fristed for rygere – og ikkerygere.

 

Rygning kan være et følsomt emne, og vores fokus er ikke at bringe kurre på tråden. Det er spild af både din og vores tid. I stedet er vores fokus vores rygekabiner og rygerum fra DENIOS, som gør rygning mindre skod for både rygere og ikkerygere.

 

Man kan sige mange ting i relation til rygning. Ikkerygere er snerpet. Rygere er egoistiske. Cigaretrøg lugter. Sundhedsrisiko for alle pengene. Ingen kvaler, det offentlige betaler. Der er mange meninger om rygning i dagens Danmark, og inden du sætter paraderne op og er klar til at fyre de tunge skyts af mod os, så bare rolig, ingen af de meninger bliver bragt frem i denne artikel.

 

Rygekabine fra DENIOS

Vi hos DENIOS vover at påstå at have fundet løsningen, der imødekommer alle! Nemlig vores rygekabiner! Vores rygekabiner kan fås både til opstilling udendørs og indendørs. Så hvis du er ryger, behøves du ikke forvises til udenfor i sne, regn, blæst og slud, når du gerne vil ryge. Samtidig bliver du som ikkeryger heller ikke genereret af røgen.

Faktisk, så har vi selv afprøvet vores rygekabiner og kan konstatere, at det er muligt for rygere og ikkerygere at hygge sig sammen i en rygekabine fra DENIOS uden, at nogen af parterne bliver genereret af cigaretrøgen. Og hvordan er det så muligt? Vores innovative og nytænkende løsninger i vores DENIOS rygekabine absorberer og uskadeliggør de farlige partikler i cigaretrøgen. Det er da temmelig smart og helt vildt fedt.

 

 

Rygerum fra DENIOS

Med et rygerum og en rygekabine fra DENIOS tilgodeser du alle. Du passer på dine ikkerygere medarbejdere ved, at de ikke bliver udsat for den skadelige røg, og du viser rygerne, at der er ligeså meget plads til dem i din virksomhed som til ikkerygere.

 

Vil du vide mere om vores rygekabiner?

Du er altid velkommen til at ringe til os. Så kan vi vejlede dig i retning af den helt rigtige løsning for dig, dine medarbejdere og din virksomhed. Ellers kan du også bare smutte forbi vores hjemmeside og se udvalget af rygekabiner og rygerum fra DENIOS til både indendørs og udendørs opstilling.