Nødbrusere fra DENIOS

Beskyttelse af øjnene og krop har stor betydning ved håndtering af farlige medier. Hvis der opstår nødsituationer, skal der være øjenskyl eller nødbrusere til rådighed.

Som arbejdsgiver, er du forpligtet til, at udstyre dine medarbejdere i henhold til potentielle farer. DENIOS har et stort produktsortiment indenfor nødbrusere, kropsbrusere og øjenbrusere, som kan monteres direkte på arbejdspladsen. Disse brusere giver ekstra sikkerhed. De er også godkendt i henhold til de aktuelle bestemmelser ifølge EN 15154.

Er uheldet ude

Forhåbentlig sker det aldrig, men hvis nu alligevel uheldet er ude og en medarbejder bliver ramt i ansigtet eller på kroppen af noget ætsende, er det vigtigt at være velforberedt. Til hurtig førstehjælp i forbindelse med ulykker og for at minimere risiko for kontamination og varige mén af øjnene og kroppen bruges nødbrusere. Nødbrusere fås til montering på væggen, i loftet eller fristående.

Øjenskylleflasker

Det er ikke altid muligt, at bruge en nødbruser. Øjenskylleflasker er velegnede til arbejdslokaler, hvor man ikke opholder sig hele tiden (f. eks. batterirum eller på byggepladser). Øjenskylleflasker muliggør hurtig førstehjælp indenfor få sekunder. En øjenskylleflaske på 500 ml er nok til skylning i ca. 4 minutter. For at opnå en længere skylning skal der være flere øjenskylleflasker til rådighed eller en installeret øjenbruser i nærheden.

DENIOS har et stort produktsortiment inden for øjenskylleflasker, de fås som kogesaltopløsning eller ph-neutral opløsning til neutralisering af syrer alkali.

Se DENIOS store udvalg indenfor arbejdssikkerhed og mange andre produkter i vores webshop http://www.denios.dk

Skulle du have spørgsmål eller har brug for rådgivning sidder vi klar ved telefonen på 7624 4080

eller send en e-mail til info@denios.dk