Ny leverandør af rent og ultrarent vand – ELGA

Holm & Halby har i mere end 25 år solgt rent vand til de danske laboratorier. Rent vand og ultrarent vand bruges til mange applikationer inden for bl.a. det analytiske laboratorie og life science laboratorier – netop de områder hvor Holm & Halby har stor fokus og viden.

Derfor kender vi også de store krav der er til vand og hvad man skal stille af krav til vand for at leve op til applikationskravene.

Velkommen til ELGA
Vi har derfor valgt at sige velkommen til en af markedets allerstørste leverandører på området nemlig ELGA, som med sin bredde og kvalitet i produktprogrammet passer perfekt til Holm & Halby.

Er du derfor på udkig efter et vandanlæg til store og små opgave – med lille eller stor renhed – kan vi nu altid hjælpe dig med en løsning fra ELGAs brede program.

Kontakt vores tre produktspecialister på området hvis du vil vide mere om hvad ELGA kan gøre for dig med rentvand og ultrarent vand: Steffen Petersen ssp@holm-halby.dk , Vivi Brammer vb@holm-halby.dk når det gælder instrumenter og ved forbrug Celine Koc ck@holm-halby.dk

Erfaren service
Vi tilbyder allerede i dag service på Elga produkter – og det gør vi naturligvis også fremadrettet, har du allerede en aftale med os er der ingen ændringer, hvis ikke er du velkommen til at kontakte os for en aftale om fremtidig service – kontakt Julie Pilgaard på jp@holm-halby.dk for en snak om service.